Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cheltuieli aberante la RATB: Sute de mii de euro pentru autocarele turistice, care se plimba goale prin Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Cheltuieli aberante la RATB: Sute de mii de euro pentru autocarele turistice, care se plimba goale prin Capitala (VIDEO)

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a cheltuit milioane de lei, in ultimii cinci ani, pentru a inchiria autobuzele turistice etajate. Chiar daca autobuzele circula goale, RATB are grija sa. continuă pe B1

STS a semnat acorduri in valoare de peste 2,66 milioane de euro pentru comunicatii de date mobile si SMS-uri in retelele Orange, Vodafone si RCSRDS

Serviciul de Telecomunicatii Speciala STS) a incheiat in ultima luna acorduri cadru in valoare totala de peste 2,66 milioane de euro pentru achizitia de comunicatii de date mobile si transmitere de SMS-uri in retelele Orange, Vodafone si RCSRDS, arata datele publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Acordurile semnate de STS cu Orange depasesc valoarea de 1,4 milioane de euro, acordurile cu Vodafone depasesc valoarea de 1,21 milioane de euro, iar cu RCSRDS acordurile depasesc valoarea de 52. 000 de euro.

Legea darii in plata, in impas: procedurile de transfer i-ar putea costa pe beneficiari cateva mii de euro

Legea darii in plata, care a intrat in vigoare vineri, are costuri mai putin cunoscute publicului, astfel ca un debitor care opteaza sa dea in plata bancii un imobil aferent unui credit cu ipoteca ar putea fi obligat sa plateasca cel putin 3. 500 de euro pentru a finaliza procedura, a declarat pentru News. ro avocatul Andrei Sarban.

Becali da peste cap bugetul Capitalei: cere un milion de euro pentru un petic de pamant

Gigi Becali e la un pas sa puna mana pe o despagubire uriasa. Un milion de euro cere de la Primaria Capitalei, pentru un petic de pamant care i-a fost luat. E drept, terenul e situat in .

Urgent Cargus investeste 2 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor

Compania de curierat Urgent Cargus investeste anul acesta doua milioane de euro in tehnologie de ultima generatie, cu scopul de a imbunatati serviciile sale si procesul de livrare a expedierilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Profit operational de 4,32 milioane de euro, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a inregistrat un profit brut de 1,3 milioane euro, in primul trimestru din acest an, si o cifra de afaceri de 37,8 milioane de euro, potrivit unui comunicat al consortiului de administratori judiciari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )