Libnet.ro
UNICEF

22:31

Chile: Fostul presedinte Eduardo Frei Montalva nu a fost asasinat de Pinochet (Curtea de Apel)

Hotnews Hotnews,
 Chile: Fostul presedinte Eduardo Frei Montalva nu a fost asasinat de Pinochet (Curtea de Apel)

Curtea de Apel Santiago a decis ca moartea in 1982 a fostului presedinte chilian Eduardo Frei Montalva, oponent al dictaturii lui Augusto Pinochet, nu a fost un asasinat prin otravire si i-a achitat pe cei sase co-acuzati condamnati in prima instanta in 2019, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC.

Radu Mustatea, fostul presedinte al Astra Asigurari, condamnat la inchisoare pentru delapidare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Radu Mustatea, fost presedinte al Directoratului Astra Asigurari SA, la 4 ani, 8 luni si 10 zile inchisoare cu executare pentru delapidare. Sotia sa, Roxana Mustatea, a fost condamnata, in acelasi dodar, la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Fostul presedinte al Astra Asigurari Radu Mustatea - condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare pentru delapidare

Radu Mustatea, fost presedinte al Directoratului Astra Asigurari SA, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani, 8 luni si 10 zile inchisoare cu executare pentru delapidare, noteaza Agerpres. Potrivit deciziei instantei, Radu Mustatea trebuie sa achite Societatii de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA, prin lichidator judiciar KPMG Restructuring SPRL, suma de 914. 378 lei reprezentand contravaloarea prejudiciului. in acelasi dosar, sotia acestuia, Roxana Mustatea, a fost condamnata la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Radu Mustatea mai are o condamnare la activ, de doi ani si jumatate inchisoare, primita in dosarul ASF-Carpatica, in care a fost condamnat si omul de afaceri Ilie Carabulea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )