Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul presedinte Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

CNBC: Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC.

Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Consilierul prezidential pe probleme de sanatate, Ala Nemerenco, anunta ca Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19 in Republica Moldova. Potrivit ei, autoritatile de la Chisinau nu ar fi pregatite nici din punct de vedere logistic si nici din punctul de vedere al aspectelor birocratice pentru demararea procesului de imunizare, informeaza IPN.

Trump si-a angajat avocat pentru a-l apara in dosarul de incitare la violenta

Fostul presedinte Donald Trump l-a angajat pe avocatul Butch Bowers, din Carolina de Sud, pentru a-l reprezenta in Senat in procesul in care este acuzat de incitare la violentta, a spus o sursa familiara, scrie Reuters.

Drumul turistic spectaculos din zona carstica a Metaliferilor, pregatit pentru modernizare FOTO VIDEO

Un nou sector de drum turistic spectaculos, din zona Muntilor Apuseni, este pregatit pentru modernizare. DJ 705 face legatura intre orasele Zlatna din Alba si Geoagiu din Huneodara, peste Muntii Metaliferi.

Uleiul de peste este aur pentru sanatate. Ce beneficii nebanuite are

Exista substante de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona corect, dar pe care nu le poate produce, de aceea in ajutor ne pot veni alimentatia si suplimentele. Unele dintre acestea sunt acizii grasi care se regasesc in peste si cea mai simpla modalitate de a-ti asigura necesarul zilnic de aceste substante indispensabile este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )