Libnet.ro
UNICEF

21:01

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Antena3 Antena3,
Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

TOP 10 Cel mai bine platite sportive din lume in 2015. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarele de tenis sunt sportivele cel mai bine platite din lume, iar in primele 10 apar doar 3 nume care vin din alte sporturi decat tenisul. Dincolo de premii, aceste jucatoare aduna sume considerabile si din sponsorizari si alte actiuni de marketing.

Ion Tiriac se afla in California, la cel mai mare show anual de automobile de epoca

Omul de afaceri Ion Tiriac se afla zilele acestea in California, la Pebble Beach, unde are loc cel mai mare show de automobile de epoca, scrie prosport. ro Evenimentul se numeste Concursul elegantei si.

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile.

Forbes a decis! Simona Halep, printre cele mai bine platite sportive din lume!

Prestigioasa publicatie Forbes a hotarat! Romanca Simona Halep a ajuns pe locul 7 in topul celor mai bine platite sportive din lume, dupa ce in ultimele 12 luni a avut incasari de aproape 7 milioane de dolari! .

Vanity Fair a decis! Ea este cea mai bine imbracata femeie din lume!

Surprinzator sau nu, cea mai bine imbracata femeie din lume, conform prestigioasei publicatii Vanity Fair, nu este vreo celebritate hollywoodiana, ci o sotie de politician! Iata despre cine este vorba! .

Simona Halep, locul sapte in topul celor mai bine platite sportive din lume

Jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul 7 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume in perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, ierarhie intocmita de Forbes, citata de Mediafax.

Forbes: Simona Halep, locul 7 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, cu venituri totale de 6,8 milioane dolari

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 3 in clasamentul WTA, ocupa pozitia a 7-a in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume, stabilita de revista americana Forbes, cu venituri.

Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Vezi cat castiga romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 3 in clasamentul WTA, se afla pe pozitia a 7-a in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume, stabilita de revista americana Forbes, cu venituri.

Ei sunt cei mai batrani frati gemeni din lume! Povestea lor de viata te va impresiona

Cei mai batrani frati gemeni din lume au 102 ani si sunt belgieni, scrie EFE, care citeaza o stire aparuta miercuri in ziarul belgian Le Soir. Nascuti la 13 iulie 1913, Pieter si Paulus.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )