Libnet.ro
UNICEF

05:30

China denunta o masura economica decisa de Donald Trump, avertizand ca isi va apara interesele comerciale

România Liberă România Liberă,
China denunta o masura economica decisa de Donald Trump, avertizand ca isi va apara interesele comerciale

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a emis o ordonanta executiva care ar putea conduce la o investigatie privind politicile comerciale ale Chinei, avertizand ca acesta este doar inceputul. continuă pe România Liberă

SUA: Donald Trump denunta URA dupa VIOLENTELE din Virginia

Presedintele american Donald Trump a condamnat sambata violentele care au izbucnit intre nationalisti albi si contramanifestanti in orasul Charlottesville, din statul Virginia, informeaza.

Beijingul ameninta SUA cu represalii, dupa investigatia ordonata de Donald Trump

Beijingul a avertizat, marti, Statele Unite cu eventuale represalii, dupa ce Washingtonul a anuntat o ancheta vizand China in dosarul proprietatii intelectuale - un nou atac al lui Donald Trump.

Coreea de Nord trebuiesa-si inceteze comportamentul provocator. Donald Trump si Xi Jinping au discutat despre problemele generate de Phenian

Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a cerut liderului Casei Albe, Donald Trump, in timpul unei convorbiri telefonice, sa evite cuvintele si actiunile care ar putea exacerba tensiunile deja puternice in Peninsula Coreeana. Iar presedintele SUA i-a spus omologului sau de la Beijing ca intelege in totalitate rolul pe care China il joaca in problema nucleara nord-coreeana, relateaza agentiile internationale de presa.

Donald Trump va revoca standardele de constructie, in domeniul riscului de inundatii, impuse de catre Barrack Obama

Presedintele Donald Trump va revoca un ordin executiv din timpul fostului presedinte, Barrack Obama, care solicita standarde stricte pentru cladirile din cadrul projectelor finantate de guvern, pentru a reduce expunerea la inundatii datorate de cresterea nivelului marii, potrivit Reuters.

Criza din Venezuela. Presedintele Maduro ordona exercitii militare dupa amenintarea lansata de Donald Trump

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a ordonat luni organizarea de exercitii de aparare in intreaga tara, dupa ce liderul Casei Albe, Donald Trump, a afirmat ca Statele Unite nu exclud optiunea militara in cazul Venezuelei, releva agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Donald Trump cere examinarea politicii comerciale a Chinei. Beijingul ameninta ca va lua contramasuri daca se va ajunge la sanctiuni

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut examinarea practicilor comerciale ale Chinei, un punct sensibil in relatiile dintre Beijing si Washington, relateaza DPA International.

Presedintele Venezuelei ordona exercitii militare ca reactie la amenintarile lui Donald Trump

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a ordonat organizarea de exercitii de aparare in intreaga tara, ca raspuns la afirmatia presedintelui american, Donald Trump, ca nu este exclusa o optiune militara a SUA in Venezuela,.

VIDEO SUA: Donald Trump condamna explicit militantii ce sustin suprematia rasei albe, dupa polemica izbucnita in urma violentelor de la Charlottesville

Presedintele american Donald Trump a condamnat direct militantii care sustin suprematia rasei albe si neonazistii, intr-o conferinta de presa organizata la Casa Alba luni dupa-amiaza, dupa doua zile de controverse aprinse dupa violentele de la Charlottesville, relateaza CNN.

Directorul Merck a demisionat din functia de consilier al lui Donald Trump, dupa protestele de la Charlottesville

Kenneth Frazier, directorul general al gigantului farmaceutic american Merck, a anuntat luni ca demisioneaza din functia de consilier economic al lui Donald Trump, pentru a protesta fata de declaratiile acestuia dupa violentele de la Charlottesville, relateaza AFP.

VIDEO. Donald Trump si-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele Donald Trump si-a lansat deja primul clip electoral pentru alegerile din 2020 in plin scandal generat de modul in care a condamnat violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )