Libnet.ro
UNICEF

08:15

China: Un tanar este tinut in lanturi de parinti pentru a nu mai fura

B1 B1,
China: Un tanar este tinut in lanturi de parinti pentru a nu mai fura

Doi parinti din China au decis sa-si lege copilul de 24 de ani cu un lant, in casa, pentru a-l impiedica sa mai fure. Wen Yuan si-a legat fiul cu un lant de o bucata de beton, in dormitor, fiind de parere. continuă pe B1

JoyCarpet este un covor interactiv pentru bebelusi

Pentru ca gadgeturile nu sunt dedicate doar adultilor, o companie a creat JoyCarpet, un produs interactiv destinat bebelusilor. Tehnologia are avantajele ei, iar dependenta de gadgeturi, de catre foarte multi dintre noi, nici macar nu este considerata un viciu. Acum, mai ramane o intrebare. Care este cea mai mica varsta de la care va puteti expune copii la gadgeturi? O companie mai putin cunoscuta considera ca si bebelusii au nevoie de aparatura interactiva specifica varstei, chiar si daca aceasta vine [].

Ponta: Ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, laAntena 3 ca banii din acciza la combustibili merg in infrastructura, iar ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este sa le explic oamenilor cum se intampla lucrurile cu banii astia si ce vrem sa facem in continuare cu ei. Eu nu mai vreau ca un presedinte din Romania sa fie de o asemenea joasa factura, vreau ca viitorul presedinte sa vorbeasca respectuos, cu dvs, a spus Ponta. Daca aveam vreo .

Ponta: Ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul Elenei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca banii din acciza la combustibili merg in infrastructura, iar ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este sa le explic oamenilor cum se intampla lucrurile cu banii astia si ce vrem sa facem in continuare cu ei. Totodata premierul a mai spus ca Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele .

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )