Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Vivo X5 Max, inca un smartphone care se declara cel mai subtire din lume

Playtech Playtech,
Vivo X5 Max, inca un smartphone care se declara cel mai subtire din lume

Multi dintre producatorii de smartphone-uri isi dedica atat de mult timp si energie pentru a produce cel mai subtire dispozitiv din lume. Dar oare chiar avem nevoie de un smartphone la fel de subtire precum o foaie de hartie? Nu spun ca acolo se va ajunge, ci doar ca la 6-7-8 mm grosime nu mi se pare dificil de tinut in mana un astfel de dispozitiv. Ma ingrijoreaza mai mult autonomia unui telefon decat grosimea luni, mai ales ca am []. continuă pe Playtech

Internet Explorer 11 a devenit cel mai popular browser. Cum se descurca Firefox si Chrome

Daca esti de mai multi ani pe Internet, cel mai probabil ai folosit Internet Explorer deja. Acum, trebuie sa stii ca Internet Explorer 11 a ajuns lider peste mai vechile produse ale Microsoft. Internet Explorer 11 este cel mai popular browser din lume, iar produsul Microsoft a ajunsla 58,49% din piata. De ce e importanta aceasta schimbare? Deoarece, inca din octombrie 2013 Internet Explorer 11 este pe piata si nu a putut depasi timp de un an de zile Internet Explorer [].

VIDEO. Care cel mai scump palat rezidential din lume

Palatul Alb al lui Recep Tayyip Erdogan este cel mai scump palat rezidential din lume, avand un cost de constructie de peste 490 de milioane de euro si 1. 000 de camere, motiv pentru care noul presedinte al Turciei a fost acuzat de popor ca se poarta ca un sultan, scrie Mediafax.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

Cine este CASTIGATORUL concursului organizat de Antena3 pe Facebook. El a dat cel mai bun raspuns

Harpa Marius este castigatorul concursului organizat de Antena 3 pe Facebook in primul tur al alegerilor prezidentiale. Dintre cei peste 800 de oameni care au raspuns provocarii, acesta a fost cel mai aproape de.

Cel mai mare crescator de ovine din Buzau are peste 2000 de oi

Dragostea pentru animale si spiritul antreprenorial pe care l-a mostenit de la tatal sau l-au ajutat pe Cosmin Radulescu sa ajunga astazi cel mai mare crescator de ovine din judetul Buzau, avand deja 2. 000 de exemplare.

FOTOGALERIE Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de oameni au participat weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania. Timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti a fost kilometrul zero al gamingului mondial. Cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au infruntat pentru trofee prestigioase si premii in valoare totala de 120. 000 de dolari anunta organizatorii care sustin ca evenimentul a fost urmarit online de 2,2 milioane de oameni.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici se deschide maine. Ce noutati sunt in acest an la Baby Boom Show

Baby Boom Show, cel mai mare targ copii cu varste intre 0 si 5 ani, isi deschide portile in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Carucioarele electrice si saltelele ergonomice pentru bebelusi sunt doar cateva dintre noutatile prezentate la aceeasta editie a targului.

Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Cel mai bun din lume, in functie de profesionalism

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri marcate intr-un campionat intern din Europa, in sezonul 2013-2014. Starul portughez al lui Real Madrid considera ca el este cel mai bun jucator din lume atunci cand vine vorba de profesionalism.

Cel mai mare exercitiu militar naval are loc acum, sub conducerea Americii. Ce invata participantii

Cel mai mare exercitiu militar naval din lume este in curs de desfasurare in apele din jurul Peninsulei Arabe. Nu mai putin de 44 de tari de pe toate continentele participa, cu nave sau personal militar, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )