Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chisinaul interzice unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Antena3 Antena3,
Chisinaul interzice unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe ii sugereaza delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la. continuă pe Antena3

Chisinaul INTERZICE unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe din Republica Moldova a transmis delegatiei ruse din care face parte si vicepremierul Dmitrii Rogozin sa-si anuleze venirea in Moldova, potrivit Deschide. md. Acestia urmau sa ia.

Chisinaul interzice unei delegatii ruse in frunte cu Rogozin sa vina in R.Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe de la Chisinau transmite delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfasurarea operatiunii de mentinere a pacii pe Nistru. Portalul Deschide. md relateaza, citand surse, ca ministrul moldovean de Externe, Andrei Galbur, i-a inmanat miercuri ambasadorului Rusiei la Chisinau o scrisoare prin care anunta refuzul autoritatilor ca delegatia rusa sa traverse spatiul aerian al Republicii Moldova cu avioane militare care urmau sa aterizeze atat la Chisinau, cat si la Tiraspol.

Femeia cu picioare de 1,3 metri, noua senzatie din Rusia! A intrat in Cartea Recordurilor

La 29 de ani, o tanara din Rusia se poate lauda cu titlul de cea mai inalta femeie din tara asta, intrand chiar si in Cartea Recordurilor. E frumoasa, extrem de sexy si foarte ina.

Explozie in bucataria de vara a unei locuinte din Recas. Doua persoane au fost grav ranite

O femeie de 85 de ani si fiul sau de 53 de ani au fost grav raniti in noaptea de sambata spre duminca, dupa ce in bucataria de vara a locuintei lor din orasul Recas s-a produs o explozie urmata de incendiu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )