Libnet.ro
UNICEF

14:45

Chris Terhes, despre situatia din Franta: Respectivul papagal ales sa nu stie cum sa raspunda

Antena3 Antena3,
Chris Terhes, despre situatia din Franta: Respectivul papagal ales sa nu stie cum sa raspunda

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, spune ca situatia din Franta este rezultatul unor politici ipocrite centrate pe interes politic si alimentate de. continuă pe Antena3

Dublu standard in Parlamentul European: Rezolutia privind situatia din Franta a fost blocata

Violentele de la protestul din 10 august din Romania au fost condamnate printr-o rezolutie a Parlamentului European, insa evenimenteledin Franta nu au avut parte de acelasi tratament. Rezolutia pe acest.

Radu Tudor, despre protestele violente din Franta: Sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au avut loc in Franta

Radu Tudor a vorbit despre protestele violente din Franta pe blogul sau. Jurnalistul spune ca o posibila explicatie ar fi ca sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au.

Nationala de handbal feminin a Romaniei, invinsa clar de Olanda la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de Olanda, cu scorul de 29-24 11-10), duminica seara, la Nancy, in primul sau meci din Grupa principala II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta.

Radu Banciu, despre evenimentele din Franta: Scene pe care nu mi le-am imaginat niciodata ca pot fi atribuite Europei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu violentele de la protestul din weekend din Paris. Ati vazut scenele de Far West, absolut teribile din capitala Frantei din.

Atac cu arma alba intr-o gara din Franta

O agresiune cu arma alba a avut loc in aceasta duminica dupa-amiaza in gara din Mulhouse, in regiunea Alsacia, in nord-estul Frantei, informeaza Franceinfo, care a obtinut informatii de la parchetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )