Libnet.ro
UNICEF

06:15

Afla care sunt cele mai periculoase meserii

Antena3 Antena3,
Afla care sunt cele mai periculoase meserii

CNN a realizat un top al celor mai periculoase meserii, bazat pe cifrele inregistrate in 2013 in Statele Unite. Pe primul loc se afla meseria de taietor de lemne, unde s-au inregistrat 91. 3 morti la 100. 000 de. continuă pe Antena3

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

Cele mai puternice branduri romanesti in 2014: multe marci de apa, cosmetice si dulciuri la varful clasamentului

Borsec, Dero, Gerovital, Dorna si Arctic sunt cele mai puternice marci romanesti, potrivit unui clasament realizat in acest sens de revista Biz si compania de cercetare Unlock Market Research si dat publicitatii miercuri. Varful clasamentului este dominat de marci de apa, produse de ingrijire personala si curatenie si marci de dulciuri.

Foc, Pamant, Apa sau Aer? Afla ce partener ti se potriveste

In astrologie, sunt patru elemente, fiecare avand cate trei zodii: Foc, Pamant, Aer si Apa. Afla care sunt cele mai bune combinatii ca sa stii ce partener ti se potriveste. Relatii cu acelasi semn zodiacal .

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

Mercer Marsh Benefits: Romania, printre tarile cu cele mai putine sarbatori legale

Romania se afla printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege 9 zile), in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei 14), respectiv 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment realizat in 2013 de Mercer Marsh Benefits, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

STUDIU: Romania e tara cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere

Conform unui studiul Worldwide Benefit and Employment, facut de Mercer Marsh, Romania se afla printre tarile europene cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, in timp ce Grecia si Spania au printre cele mai multe zile libere.

VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Apple a prezent marti la Cupertino smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Compania spune ca e cea mai importanta lansare din istoria de sapte ani a iPhone-ului. In cele mai importante noua piete telefoanele se lanseaza in 19 septembrie, iar pana la final de an ajung in 115 piete. Noile iPhone dispun si de aplicatia Apple Pay prin care prin NFC poti face plati electronice prin simpla apropiere a telefonului de un terminal special, in magazine.

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini sunt monovolumele sau SUV-urile de oras cu o garda la sol nu prea mare pentru un acces facil al patrupedului. Americanii de la AutoTrader. com spun ca 75% din cumparatorii de masini au un caine ca animal.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )