Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciclism: Chris Froome isi va prelungi contractul cu Sky

Hotnews Hotnews,
 Ciclism: Chris Froome isi va prelungi contractul cu Sky

Chris Froome isi va prelungi contractul cu echipa de ciclism Sky, informeaza jurnalistii de la BBC. Lider autoritar in Turul Frantei, Froome va ramane la actuala sa echipa cel putin pana in 2016. continuă pe Hotnews

Turul Frantei: Chris Froome a castigat etapa cu numarul 17 (contratimp individual)

Chris Froome Sky) a castigat etapa cu numarul 17 din Turul Frantei, desfasurata intre Embrun si Chorges, contratimp individual, pe o distanta totala de 32 de kilometri.

Britanicul Chris Froome a castigat a etapa a XVII-a a Turului Frantei

Britanicul Chris Froome a castigat, miercuri, etapa a XVII-a a Turului Frantei pe o distanta de 32 kilometri si si-a marit avansul in clasamentul general, informeaza AFP. Froome, care a inregistrat a treia.

Turul Frantei: Chris Froome a obtinut a treia victorie de etapa si si-a marit avansul la general

Pare din ce in ce mai clar ca un britanic va castiga editia centenara a Turului Frantei. Chris Froome a obtinut a treia victorie de etapa, in contratimpul individual care s-a desfasurat intre Embrun -.

Ciclistul Chris Froome, despre pozitia de lider al Turului Frantei: Nu ma comparati cu Lance Armstrong, eu nu trisez

Ciclistul britanic Chris Froome, actualul lider al Turului Frantei, s-a aratat jignit de comparatia cu americanul Lance Armstrong si a spus ca nu triseaza pentru a avea succes, potrivit Mediafax. Desi anterior.

Chris Froome, dupa ce a castigat de-o maniera impresionanta pe Mont Ventoux: Nu ma comparati cu Lance Armstrong, nu sunt un trisor

Chris Froome s-a impus categoric in etapa de pe Mont Ventoux Turul Frantei - etapa 15), iar suspiciunile de dopaj au aparut imediat dupa incheierea cursei. Nu ma comparati cu Lance Armstrong, nu sunt un trisor, s-a aparat ciclistul britanic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )