Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cimpeanu anunta noi ajutoare straine pentru ranitii din Colectiv, la opt zile de la tragedie

România Liberă România Liberă,
Cimpeanu anunta noi ajutoare straine pentru ranitii din Colectiv, la opt zile de la tragedie

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a declarat, sambata, intr-o sedinta de Guvern, ca dintre ranitii in urma incendiului din clubul Colectiv, 48 se afla in stare grava si critica. continuă pe România Liberă

Firma de artificii nu avea contract pentru spectacolul din clubul Colectiv, din seara tragediei. Ancheta scoate la lumina faptul ca un contract ar fi fost semnat abia dupa accident

Ancheta in cazul firmei care a furnizat artificiile pentru spectacolul din clublul Colectiv arata inca un aspect. O angajata din firma a spus in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax, ca nu a existat un contract pentru aceasta prestare de servicii, si ca acest contract ar fi fost semnat dupa accident. Angajata a mai spus ca pentru folosirea artificiilor ar fi existat in prealabil numai o intelegere verbal, pe data de 29 octombrie, ]n timp ce contractul ar fi urmat sa fie semnat pe data de 31. Dupa cum se stie, tragedia din clubul Colectiv a avut loc in seara de 30 octombrie. Iata in continuare ce a declarat angajata firmei de artificii, dupa cum relateaza Mediafax.

Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

Miercuri seara a fost organizat un concert caritabil in clubul Bamboo, in cadrul caruia au cantat mai multe nume cunoscute si la care au participat si vedete din showbiz. Iata ce au declarat acestia.

Rockerii buzoieni si voluntari ai Crucii Rosii strang bani pentru ranitii din Colectiv

In paralel cu protestele de strada, mai multi rockeri buzoieni deruleaza impreuna cu voluntari ai Crucii Rosii o campanie umanitara in spatii publice pentru sprijinirea ranitilor in incendiul din clubul bucurestean Colectiv.

FOTO. Arafat, detalii despre transportul ranitii din Colectiv care au murit in Olanda

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata, ca cei doi raniti in urma incendiului din Colectiv, care au murti dupa ce au fost transportati in Olanda, erau OK cand au ajuns la spitalul din Bruxelles. insa, dupa aceea, starea lor s-a agravat si au intrat in spot cardiac.

in ce stare se afla ranitii din Colectiv, dupa o saptamana de la tragedie

In spitalele din Capitala sunt internate in continuare, vineri, 127 de persoane ranite in urma incendiului din clubul Colectiv. 65 de oameni se afla in stare critica si grava, fata de 83 in urma cu o zi.

CELCO va dona materiale de constructii pentru sinistratii din Corbu si Luminita

CELCO SA, cel mai mare producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei, se implica activ in ajutorarea sinistratilor din localitatile Corbu si Luminita. in acest sens societatea a demarat pe 22 octombrie 2015, o ampla actiune de inventariere a avariilor produse de viitura din 12 octombrie.

Salarii mai mari pentru personalul din educatie incepand din decembrie

Salariile personalului din sistemul public de invatamant vor fi majorate cu 15% incepand cu 1 decembrie 2015, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptata astazi de Guvern.

Masuri de protectie sociala pentru persoanele din industria de aparare disponibilizate

Guvernul a aprobat ieri, printr-o ordonanta de urgenta, o serie de masuri de protectie sociala, care vor putea fi acordate persoanelor disponibilizate prin concedieri colective la unii operatori economici din industria de aparare, transmite un comunicat de presa al Executivului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )