Libnet.ro
UNICEF

14:45

CELCO va dona materiale de constructii pentru sinistratii din Corbu si Luminita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CELCO va dona materiale de constructii pentru sinistratii din Corbu si Luminita

CELCO SA, cel mai mare producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei, se implica activ in ajutorarea sinistratilor din localitatile Corbu si Luminita. in acest sens societatea a demarat pe 22 octombrie 2015, o ampla actiune de inventariere a avariilor produse de viitura din 12 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Concert caritabil pentru victimile din Colectiv. Iata cine canta!

Maine seara va avea loc un concert caritabil in Bucuresti ce are scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea victimilor incendiului din clubul Colectiv. Iata cine canta la eveniment.

Salarii mai mari pentru personalul din educatie incepand din decembrie

Salariile personalului din sistemul public de invatamant vor fi majorate cu 15% incepand cu 1 decembrie 2015, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptata astazi de Guvern.

Masuri de protectie sociala pentru persoanele din industria de aparare disponibilizate

Guvernul a aprobat ieri, printr-o ordonanta de urgenta, o serie de masuri de protectie sociala, care vor putea fi acordate persoanelor disponibilizate prin concedieri colective la unii operatori economici din industria de aparare, transmite un comunicat de presa al Executivului.

Au aparut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

Drama din clubul Colectiv a inceput sa fie speculata de escroci care cer bani in numele victimelor, informeaza Digi 24.

FRF prelungeste doliul pentru victimele din Colectiv pana la finalul anului

Federatia Romana de Fotbal a hotarat, luni, in a treia si ultima zi de doliu national instituit de Guvernul Romaniei in memoria victimelor din clubul bucurestean Colectiv, sa prelungeasca acest doliu pana la finalul anului pentru toate meciurile de fotbal.

Deficit de capital de 14,4 miliarde euro pentru bancile din Grecia

Necesarul de capital al bancilor din Grecia se ridica la 14,4 miliarde de euro 15,9 miliarde de dolari), potrivit scenariului negativ al testelor de stres anuntate de Banca Centrala Europeana BCE), respectiv de 4,4 miliarde de euro conform scenariului de baza, conform Bloomberg si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )