Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci banci din SUA si Europa, amendate cu peste 5 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci banci din SUA si Europa, amendate cu peste 5 miliarde dolari

Cinci dintre cele mai mari banci din lume vor plati amenzi de peste 5 miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare, un anunt oficial fiind asteptat miercuri, potrivit Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

O Dacie venita din SUA, un Lastun impecabil si alte 70 de masini au fost expuse la Brasov

Peste 70 de automobile care circulau mandre pe soselele tarii in anii 70 si 80 au putut fi admirate in Piata Sfatului din Brasov sambata, 9 mai, la Intalnirea Nationala Dacia Clasic, eveniment care a adunat posesori de automobile istorice Dacia din toate colturile tarii, dar si din SUA, Marea Britanie, Austria si Ungaria.

Bursele din SUA si Canada au inchis in urcare

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

Wall Street inchide in crestere datorita cifrelor privind ocuparea de munca din SUA

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri datorita cifrelor bune privind ocuparea fortei de munca din SUA, reasigurand increderea asupra economiei americane: Dow Jones a castigat 1,49%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 1,17%.

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

5 tendinte imobiliare prin lupa celei mai mari banci din Romania: In 4 ani s-a triplat ponderea celor care sunt la a doua achizitie

Numarul tranzactiilor cu locuinte este in crestere, creditele ipotecare standard ale bancilor prind din urma Prima Casa, clientii sunt mai orientati spre locuinte cu suprafete mai mari, iar ponderea celor care iau credite pentru locuinte si au deja o.

Un fost angajat guvernamental din SUA, pus sub acuzare dupa ce a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear

Un fost angajat guvernamental din Statele Unite ale Americii, care a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear, a fost pus sub acuzare, scrie Washington Post, citat de Mediafax. Charles Eccleston,.

LIVE VIDEO de la locul accidentului: Patru morti, dupa ce un avion s-a prabusit pe o autostrada din SUA

Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza Mediafax.

Un politist alb din SUA este surprins in imagini cum bate un tanar de culoare (VIDEO)

O camera video de serviciu, montata pe uniforma unui politist, a surprins un agent al fortelor de ordine alb din Statele Unite batand un suspect de culoare. Acesta a fost pus sub acuzare pentru agresiune,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )