Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cinci dintre cei mai cautati teroristi, prinsi de autoritatile americane

Antena3 Antena3,
Cinci dintre cei mai cautati teroristi, prinsi de autoritatile americane

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din Statul Islamic au fost capturati de autoritatile americane intr-o operatiune realizata cu ajutorul serviciilor irakniene, desfasurata pe teritoriul Irakului. Acest. continuă pe Antena3

Cinci dintre cei mai cautati teroristi au fost capturati de catre americani

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din cadrul retelei Stat Islamic au fost capturatie intr-o operatie a serviciilor americane si irakieni, desfasurata pe teritoriul Irakului. Informatia a fost.

Salariile unora dintre cei mai cunoscuti actori au fost dezvaluite. Suma uriasa castigata de Leonardo DiCaprio pentru Inception

Salarii ale unora dintre cei mai cunoscuti actori, precum Daniel Craig, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Dwayne Johnson, Vin Diesel si Robert Downey Jr. au fost dezvaluite. Salariile ajung la 25 de milioane de.

A murit unul dintre cei mai titrati scriitori contemporani! ULTIMELE CUVINTE SUNT SFASIETOARE: Sa nu ajung o zdreanta roasa de molii

Scriitorul Marin Ionita a murit, miercuri, la varsta de 89 de ani. in volumele sale, profesorul vorbea cu sarcasm despre moarte. Parca presimtindu-si sfarsitul, dupa o lunga perioada petrecuta in.

Unul dintre cei mai importanti lideri comunisti din China a fost inchis pe viata

O instanta din orasul Tianjin l-a condamnat marti la inchisoare pe viata pe Sun Zhengcai, ex-ministru chinez al Agriculturii si fost secretar general al Partidului Comunist in provincia Chongqing, pentru luare.

Asa se pregatesc cei mai bogati oameni ai planetei pentru sfarsitul lumii

Unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei se pregatesc foarte serios pentru sfarsitul lumii sau cel putin pentru sfarsitul civilizatiei si ordinii actuale. Si nu e vorba despre alarmisti excentrici, ci.

Cei mai sangerosi canibali din istorie. Femeia care a facut fursecuri din sangele victimelor

Canibalismul ramane una dintre cele mai ciudate si mai dezgustatoare crime pe care o persoana le poate comite. Daca pentru anumite culturi aceasta practica era una ritualica, in cazul ucigasilor canibali care actioneaza din proprie initiativa macabrul act are in spate abuzuri din copilarie sau diverse alte traume psihice.

Gigi Becali, pedepsit crunt pentru o greseala incredibila. CFR Cluj ii fura unul din cei mai importanti jucatori

FCSB este aproape de a isi pierde unul din cei mai valorosi fotbalisti din lot, Constatin Budescu, ca urmare a greselii uriase facute de Gigi Becali care nu i-a fixat mijlocasului o clauza de reziliere.

Viorica Vasilica Dancila: Ne dorim ca Tarom sa prinda aripi si sa fie considerata una dintre cele mai performante companii la nivel european si nu numai

Premierul Viorica Vasilica Dancila crede ca Tarom, o societate ineficienta, poate prinde aripi dupa ce va avea inca doua aeronave si astfel va ajunge una dintre cele mai performante companii din Europa. Reamintim ca Tarom se afla pe pierderi de 10 ani. Doua aeronave Boeing 737-800 NG Next Generation), care au fost in trecut ale Malaysia Airlines Lines, vor intra in flota TAROM din luna iunie. Viorica Dancila a spus ca sunt doua aeronave noi, chiar daca ele au fost folosite inainte de Malaysia Airlines Lines.

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar acum si-a dezvaluit secretul. Cum de arata mereu tanara Tania Budi

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar Tania Budi pare sa fi descoperit secretul tineretii vesnice. La 50 de ani, vedeta arata impecabil. Recent, fosta crainica si-a dezvaluit secretul,.

Boierii cei mai rai din perioada domniei lui Matei Basarab. Era om indracit si fara de rusine si iubitor a varsa sangele

In Letopisetul Cantacuzinesc sau Istoria Tarii Romanesti, asa cum mai este denumita lucrarea, se prezinta modul in care doi boieri nemilosi cu locuitorii saraci au reusit sa acceada la functii de conducere cu ajutorul unor promisiuni desarte facute domnitorului Matei Basarab.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )