Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

România Liberă România Liberă,
Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de firma de consultanta Deloitte, informeaza Mediafax. Clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrala in 18 tari se afla la a saptea editie si ia in calcul cifra de afaceri raportata de companii pe anul calendaristic precedent. OMV Petrom este cea mai bine plasata companie in clasament, pe locul 18 in regiune, in scadere de pe 16 in 2011. Pe urmatorul loc se afla Rompetrol Rafinare, pe . continuă pe România Liberă

Dedeman isi face loc in TOP 500 cele mai mari companii din Europa Centrala

Romania este si in acest an a cincea tara din Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in TOP 500 Deloitte dupa rezultatele obtinute in 2012, cu 35 de companii, ale caror venituri totale cumulate au fost de aproape 39 miliarde de.

Firme romanesti, in top 500 al celor mai mari companii din Europa Centrala

Un raport realizat de firma de consultanta Deloitte si prezentat de Mediafax arata ca Romania este si in acest an a cincea tara din Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in top 500 al.

Deloitte Top 500 Companii arata cum au scazut consumul si creditarea in Romania: 20 din 45 de firme si banci calificate sunt in scadere

Romania este si in acest an a cincea tara din Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in Top 500 realizat de firma de consultanta Deloitte, cu 35 de companii, ale caror venituri cumulate au fost de aproape 39 de miliarde de euro. in structura topului apar 20 de companii in scadere, majoritatea avand legatura directa cu intermedierile financiare si consumul populatiei.

Distrugerile provocate de razboiul civil din Siria depasesc 1.500 miliarde de dolari, iar reconstructia tarii ar costa 73 miliarde de dolari

Distrugerile provocate de conflictul devastator din Siria depasesc 1. 500 miliarde de dolari, iar costurile reconstructiei tarii, daca ea ar incepe acum, s-ar ridica la 73 miliarde de dolari, arata un studiu.

80% dintre IP-urile infectate din Romania in prima jumatate a acestui an foloseau Windows XP/2000, atentioneaza expertii CERT-RO/Mai sunt 7 luni pana cand Microsoft va retrage suportul tehnic pentru Windows XP

Peste 80% din adresele IP Internet Protocol) din Romania compromise in prima jumatate a acestui an, ce fac parte din retele botnet, ruleaza sisteme de operare Windows XP/2000, a declarat miercuri Dan Dofan, directorul tehnic al CERT-RO Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica). Declaratia a fost facuta intr-o conferinta Microsoft, care a atentionat ca pe 8 aprilie 2014 inceteaza suportul tehnic pentru Windows XP, sistem de operare lansat in urma cu 12 ani si utilizat inca pe aproximativ unul din trei PC-uri din Romania conform StatCounter).

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Vrea sa fie bine pazit! Un rom din Romania si-a instalat cortul langa sediul unei sectii de Politie din Londra

Un rom din Romania face valva la Londra dupa ce si-a instalat cortul chiar langa sediul unei sectii de Politie din centrul metropolei. Presa locala a publicat fotografii in care adapostul improvizat de.

CLUJ. Prima celula de criza din Romania pentru copiii cu ADHD. Peste 220. ...

Tratamentul pentru ADHD presupune in egala masura metode psihologice si medicamentoase. Cluj-Napoca va avea prima celula de criza din Romania pentru copiii care sufera de ADHD, o afectiune care a fost recunoscuta relativ recent drept boala. Celula de criza va fi compusa din medici, psihologi, psihiatri si din sociologi, precum si din parintii copiilor care sufera de aceasta maladie. Celula de criza va acorda sprijin parintilor si copiilor care sufera de aceasta afectiune, potrivit HYPERLINK .

Comisia Europeana a decis asta despre o banca din Romania. Va fi VANDUTA

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )