Libnet.ro
UNICEF

15:00

Distrugerile provocate de razboiul civil din Siria depasesc 1.500 miliarde de dolari, iar reconstructia tarii ar costa 73 miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Distrugerile provocate de razboiul civil din Siria depasesc 1.500 miliarde de dolari, iar reconstructia tarii ar costa 73 miliarde de dolari

Distrugerile provocate de conflictul devastator din Siria depasesc 1. 500 miliarde de dolari, iar costurile reconstructiei tarii, daca ea ar incepe acum, s-ar ridica la 73 miliarde de dolari, arata un studiu. continuă pe Antena3

Razboiul din Siria, prezis in urma cu 2.500 ani: Un fragment din Biblie vorbeste despre distrugerea Damascului

Razboiul din Siria a fost prezis in urma cu 2. 500 de ani. Un fragment din Biblie vorbeste despre o iminenta distrugere a Damascului, profetie care, potrivit unor grupari crestine, ar fi pe cale sa se.

Scenariu posibil prezentat de Traian Basescu: daca Rusia isi pierde baza militara din Siria, ar putea fi recompensata cu Transnistria

Traian Basescu a prezentat un scenariu legat de implicatiile unui razboi in Siria care priveste direct vecinatatea imediata a Romaniei. Basescu a spus ca, daca Rusia isi pierde baza militara din Siria in urma indepartarii guvernului Assad, atunci ar putea fi recompensata cu Transnistria. Basescu a dat exemplul precedentului georgia, unde Rusia a fost lasata sa-si reinstaureze influenta dupa ce suferise o infrangere in dezbaterea privin independenta Kosovo.

Declaratiile pe care intreaga lume le asteapta. Presedintele Barack Obama va vorbi despre conflictul din Siria

Presedintele american Brack Obama va sustine o declaratie de presa la ora 20. 15 ora Romaniei). Liderul american va face declaratii pe tema conflictului din Siria. Presedintele va face o declaratie.

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Iranul isi doreste sa participe la solutionarea pasnica a crizei din Siria

Iranul este pregatit sa ajute la gasirea unei solutii pasnice pentru conflictul din Siria, a afirmat ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, respingand din nou ipoteza oricarei interventii.

Secretarul general al NATO: Personal, sunt convins ca regimul sirian este responsabil de atacul chimic din Siria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca a vazut dovezi care l-au convins ca de atacul chimic de la 21 august din Siria se fac responsabile autoritatile siriene, informeaza Reuters.

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu ARME CHIMICE din Siria, prezentate la Sinteza Zilei

Un reportaj al ABC News, ce contine imagini socante cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria, a fost prezentat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Potrivit autoritatilor de la Washington, peste.

LIVE TEXT Criza din Siria: Casa Alba a cerut in mod oficial Congresului sa autorizeze un atac militar in Siria/ FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor din SUA

Casa Alba a cerut, sambata dupa-amiaza, oficial Congresului autorizarea efectuarii unui atac militare in Siria, pentru a permite presedintelui Barack Obama sa opreasca si sa previna atacuri cu arme chimice. Un vot in Senatul american este asteptat in a doua saptamana din septembrie, insa rezolutia trebuie sa treaca prin ambele camere. Congresul isi reia activitatea pe 9 septembrie. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si-a manifestat sustinerea fata de decizia lui Barack Obama, aratand ca lumea trebuie sa transmita un mesaj puternic presedintelui Bashar al Assad care sa demonstreze ca utilizarea armelor chimice nu poate fi acceptata. Premierul Marii Britanii, David Cameron, care in urma cu doua zile a suferit o infrangere dupa ce Parlamentul de la Londra a respins propunerea de participare la o lovitura impotriva Siriei, a declarat ca intelege si sustine decizia liderului de la Casa Alba. Ora 15:07 Presa de stat siriana: Faptul ca Obama solicita aprobarea Congresului marcheaza o retragere istorica a SUA din SiriaOra 14:12 FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor care traiesc in SUA, de teama unor atacuri teroriste. Ora 13:00 Franta nu va actiona unilateral in Siria ci va astepta o decizie a Congresului SUA cu privire la un atac armat indreptata impotriva regimului lui Bashar al-Assad, a declarat duminica ministrul francez de Interne, Manuel Valls, citat de Reuters.

Criza din Siria: Casa Alba a cerut in mod oficial Congresului sa autorizeze un atac militar in Siria/ FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor din SUA

Casa Alba a cerut, sambata dupa-amiaza, oficial Congresului autorizarea efectuarii unui atac militare in Siria, pentru a permite presedintelui Barack Obama sa opreasca si sa previna atacuri cu arme chimice. Un vot in Senatul american este asteptat in a doua saptamana din septembrie, insa rezolutia trebuie sa treaca prin ambele camere. Congresul isi reia activitatea pe 9 septembrie. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si-a manifestat sustinerea fata de decizia lui Barack Obama, aratand ca lumea trebuie sa transmita un mesaj puternic presedintelui Bashar al Assad care sa demonstreze ca utilizarea armelor chimice nu poate fi acceptata. Premierul Marii Britanii, David Cameron, care in urma cu doua zile a suferit o infrangere dupa ce Parlamentul de la Londra a respins propunerea de participare la o lovitura impotriva Siriei, a declarat ca intelege si sustine decizia liderului de la Casa Alba. Ora 18:20 Kerry: SUA detin esantioane care dovedesc folosirea gazului sarin in Siria pe 21 august. Ora 17:12 Liga Araba reitereaza ca va spriji un atac militar al SUA indreptata impotriva Siriei. Ora 15:07 Presa de stat siriana: Faptul ca Obama solicita aprobarea Congresului marcheaza o retragere istorica a SUA din SiriaOra 14:12 FBI si-a sporit masurile de supraveghere a sirienilor care traiesc in SUA, de teama unor atacuri teroriste.

Traian Basescu: Romanii din Siria au fost avertizati de pericol, dar nu vor sa plece. ...

Avem un premier si un deputat la Palatul Victoria. Din doi abia faci unul, a mai spus presedintele Traian Basescu. Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si comportamentul decent intr-o astfel de situatie, preferam sa fim prudenti. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie. Traian Basescu: Lucrurile sunt complicate pentru noi. Nu suntem o mare putere, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2626 seconds )