Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama

Adevărul Adevărul,
Cinci lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama

Barack Obama este cel mai puternic lider al lumii de aproape opt ani, insa exista lucruri mai putin cunoscute despre primul presedinte de culoare al SUA. Liderul democrat este singurul presedinte american care a vizitat India in doua randuri, insa multe alte lucruri, cel putin amuzante, au scapat din atentia publicului larg, scrie Share America. continuă pe Adevărul

Barack Obama, vizita istorica in Hiroshima: O marturie despre cum si cele mai dureroase fracturi pot fi reunite

Barack Obama a ajuns in cursul zilei de vineri la Hiroshima. Deplasarea lui Obama in Japonia reprezinta o premiera, acesta fiind primul presedinte american care efectueaza o vizita in timpul.

Presedintele american Barack Obama face o vizita istorica la Hiroshima

Presedintele american Barack Obama face vineri o vizita istorica la Hiroshima, unde va depune o jerba la locul impactului , in prezenta unor supravietuitori ai atacului devastator lansat de Statele Unite, dar si a unor fosti prizonieri americani capturati de japonezi in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza AFP, care precizeaza ca liderul de la Casa Alba nu va prezenta nici un fel de scuze.

Un arheolog sustine ca a descoperit mormantul unuia dintre cei mai mari filosofi. Despre cine este vorba (VIDEO)

Un arheolog care lucreaza la un sit din nordul Greciei sustine ca a descoperit mormantul unuia dintre cei mai mari filosofi pe care i-a avut omenirea. Acesta crede ca a aflat unde este mormantul lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )