Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cinci motive pentru care sa vii la Fashion Route 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci motive pentru care sa vii la Fashion Route 2018

Anul trecut am debutat cu o editie pilot, in care ne propuneam sa facem o radiografie a pietei romanesti de fashion: cine sunt jucatorii, cum si-o impart, cum se vinde si ce cumpara romanul. Anul acesta, Fashion ROute se intoarce cu o noua editie in. continuă pe Wall-Street Ro

Pentru prima oara la Fashion ROute, statul si privatul dezbat starea industriei romanesti de fashion

Fashion Route, conferinta de business Wall-Street. ro dedicata industriei textile si retailului de fashion, aduce in premiera reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru a dezbate alaturi de designerii si.

Motivul incredibil pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge.

Motivul pentru care lifturile au oglinzi.Sigur nu stiai asta!

Putini stiu ca motivul secret pentru care toate lifturile sunt dotate cu oglinda este ca reduce anxietatea. Poate parea surprinzator, dar oglinda distrage de la angoasa sa si cea mai deprimata persoana din.

HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie. TAUR - Vei avea o vara plina de.

Finantele se pregatesc de marea recuperare. Teodorovici trimite Fiscul sa adune 14-15 miliarde de lei, datorii vechi de cinci ani pentru care nsa ANAF n-a notificat contribuabilii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca in ultimii 5 ani contribuabilii persoane fizice au acumulat datorii la stat in valoare de 14-15 miliarde de lei, iar ministerul pe care il conduce se gandeste la un mecanism care sa incurajeze plata acestor sume in marea lor parte in acest an.

Motivul pentru care Printesa Charlotte nu are voie sa stea la aceeasi masa cu parintii ei

Si copiii din Familia Regala au multe reguli de urmat. Publicatia Harpers Bazaar Australia sustine ca Printesa Charlotte este nevoita sa stea la masa copiilor in timpul vizitelor oficiale, si nu pentru.

Lupta pe viata intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c.

Lupta pe viata si pe moarte intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c.

Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

O femeie din Mississippi a intrat in travaliu si a nascut la singura clinica de avorturi din statul american. Femeia se afla la un control pentru a afla in ce stadiu se afla sarcina, insa era mai avansata.

Adevaratul motiv pentru care Zidane a plecat de la Real Madrid

Anuntul despartirii de Zinedine Zidane de Real Madrid a luat prin surprindere lumea fotbalului, insa adevaratul motiv din spatele deciziei fostului international francez abia acum a iesit la lumina.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )