Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cinci oameni au murit, dupa ce mina in care lucrau a EXPLODAT

România Liberă România Liberă,
Cinci oameni au murit, dupa ce mina in care lucrau a EXPLODAT

Cinci mineri au murit si 13 au fost raniti in urma unei explozii de gaz intr-o mina de carbune din centrul Columbiei. continuă pe România Liberă

China: Cel putin trei oameni au murit dupa un seism cu magnitudinea de 6,4 care a avut loc in vestul tarii

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 a avut loc vineri in regiunea Xinjiang din vestul Chinei, in apropiere de desertul Taklamakan, vasta intindere nepopulata. Cel putin trei persoane au murit in urma seismului .

Filipine: Zeci de oameni au murit dupa ce un feribot s-a rasturnat

Un feribot care s-a rasturnat in zona centrala a Insulelor Filipine a dus la moartea a 36 de persoane si disparitia a altor 19. Un purtator de cuvant al Pazei de Coasta, Armand Balilo, a declarat ca 118 persoane.

141 de oameni au murit, dupa accidentul aviatic din Indonezia

In urma prabusirii unui avion militar intr-o zona locuita din Medan, un oras important de pe Insula Sumatra, au murit 141 de persoane, a anuntat politia miercuri.

Tragedie in apropierea coastelor Filipinelor. Cel putin 36 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a scufundat

UPDATE- Tragedie in apropierea coastelor Filipinelor. Cel putin 36 de oameni au murit, dupa ce un feribot, care avea la bord 189 de pasageri, s-a rasturnat din cauza valurilor uriase. Stire initiala:Cel putin 30.

O batrana a murit dupa ce a cazut de la etajul patru

O femeie din Ploiesti a murit dupa ce a cazut de la balconul blocului in care locuia, informeaza observatorulph. ro. Potrivit IPJ Prahova, femeie in varsta de 79 de ani a cazut de la balconul apartamentului.

Un celebru rapper american a murit dupa ce a fost impuscat

Unul dintre cei mai cunoscuti rapperi americani, FatHead, a murit dupa ce a fost impuscat in timpul unui jaf nereusit, scrie ziarulring. ro. Potrivit presei americane, Sylvester Morris, pe numele sau real, s-ar fi.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Dej: Un cetatean ucrainean a murit dupa ce masina condusa de sotie s-a izbit de un TIR care circula regulamentar

Accident tragic in Dej, un cetatean ucrainean si-a pierdut viata dupa ce masina condusa de sotia sa a intrat pe contrasens si s-a izbit de un tir care circula regulamentar, informeaza B1 TV. Potrivit.

UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan, un mare oras din Sumatra, relateaza AFP. Avionul, un Hercules C-130.

Bistrita: Un tanar de 26 de ani a murit dupa ce a pierdut controlul volanului (VIDEO)

Sfarsit tragic pentru un sofer de 26 de ani care conducea cu viteza pe drumul dintre Dej si Bistrita, dar la un moment dat, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp, informeaza B1 TV. Impactul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )