Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa caderea unei macarale pe un santier naval din Coreea de Sud

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa caderea unei macarale pe un santier naval din Coreea de Sud

Cinci coreeni au murit, iar alte 20 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unei macarale pe un santier naval din Coreea de Sud apartinand companiei Samsung, informeaza site-ul agentiei Reuters. continuă pe România Liberă

Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturism s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 6. SMURD a intervenit cu un elicopter

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj. SMURD a intervenit cu un elicopter pentru salvarea uneia dintre victime, potrivit .

Accident grav in Dolj: Trei persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism a fost lovit in plin de un TIR

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind.

Fenomene extreme: Trei tornade au lovit statul american Texas. Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce trei tornade au lovit estul orasului Dallas din statul american Texas, informeaza RT. com, citand NBCNews. Potrivit.

Fenomene extreme: Trei tornade au lovit statul american Texas. Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite(VIDEO)

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce trei tornade au lovit estul orasului Dallas din statul american Texas, informeaza RT. com, citand NBCNews. Potrivit.

UPDATE O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite la o petrecere in San Diego, dupa ce un barbat a inceput sa traga la intamplare. Atacatorul a fost ucis de politisti

Politistii americani au impuscat mortal un barbat, dupa ce acesta a deschis focul chiar langa piscina unui complex de apartamente din San Diego. Atacatorul a tras si a ranit opt persoane, in timp ce tinea in cealalta mana o bere, informeaza Reuters. 39 Una dintre persoanele ranite in atacul din San Diego a murit, potrivit Reuters.

Macedonia: Parlamentul, INVADAT de protestatari. Liderul opozitiei de stanga, Zoran Zaev, cu fata insangerata. UPDATE: Peste 100 de persoane au fost ranite

UPDATE 13:20): Peste 100 de persoane au fost ranite joi la Skopje, majoritatea suferind doar rani usoare in timpul violentelor care au avut loc dupa ce manifestanti furiosi au patruns in cladirea.

Un microbuz si un autoturism BMW, implicate intr-un accident. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc astazi, in zona Iezureni din municipiul Targu-Jiu.

Accident rutier in judetul Dolj. Trei persoane au fost ranite (FOTO)

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara pe DN6, in Cosoveni, judetul Dolj. Accidentul s-a produs la intersectia drumului judetean 752 cu DN6 fiindca un.

Probleme pentru Charlie Sheen: Avionul privat al actorului a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic (VIDEO)

Probleme pentru actorul Charlie Sheen. Avionul sau privat a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic. Aeronava a fost verificata de o brigada antidrog, insa autoritatile n-au gasit nimic.

Un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Mangalia si a fost prins dupa montarea a doua baraje rutiere si tragerea unui foc de avertisment

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )