Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturism s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 6. SMURD a intervenit cu un elicopter

România Liberă România Liberă,
Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturism s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 6. SMURD a intervenit cu un elicopter

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj. SMURD a intervenit cu un elicopter pentru salvarea uneia dintre victime, potrivit . continuă pe România Liberă

Accident grav in Dolj: Trei persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism a fost lovit in plin de un TIR

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind.

Accident rutier in judetul Dolj. Trei persoane au fost ranite (FOTO)

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara pe DN6, in Cosoveni, judetul Dolj. Accidentul s-a produs la intersectia drumului judetean 752 cu DN6 fiindca un.

Macedonia: Parlamentul, INVADAT de protestatari. Liderul opozitiei de stanga, Zoran Zaev, cu fata insangerata. UPDATE: Peste 100 de persoane au fost ranite

UPDATE 13:20): Peste 100 de persoane au fost ranite joi la Skopje, majoritatea suferind doar rani usoare in timpul violentelor care au avut loc dupa ce manifestanti furiosi au patruns in cladirea.

Accident grav in Constanta: Cinci persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav a avut loc in judetul Constanta, dupa ce o masina s-a lovit de un TIR. Cinci persoane, printre care un copil de 2 ani, au fost ranite, potrivit Stirilorprotv. La fata locului au.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident pe soseaua de centura Alba-Iulia

Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia, potrivit Mediafax. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

Klaus Iohannis a retras distinctiile pentru trei persoane decorate de Ion Iliescu, printre care si Irina Socol

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele privind retragerea decoratiilor pentru trei persoane decorate de Ion Iliescu - Pena Eugen, Oprea Viorel Traian si Iria Socol, toti trei condamnati definitiv de justitie.

Politistii din Teleorman au deschis un dosar penal in rem in cazul copilului care a cazut intr-o fantana si a fost salvat dupa mai bine de zece ore

Politistii teleormaneni au deschis e cercetare penala in rem in cazul copilului care a cazut intr-o fantana in Teleorman si a fost scos dupa mai bine de 10 ore.

Politistii din Teleorman au deschis o cercetare penala in rem in cazul copilului care a cazut intr-o fantana si a fost salvat dupa mai bine de zece ore

Politistii teleormaneni au deschis e cercetare penala in rem in cazul copilului care a cazut intr-o fantana in Teleorman si a fost scos dupa mai bine de 10 ore.

Un tanar taiwanez a fost salvat dupa ce a supravietuit 47 de zile in Himalaya

Un tanar din Taiwan a fost gasit in viata dupa ce a reusit sa supravietuiasaca 47 de zile in muntii Himalaya, dar prietena sa a murit cu trei zile inainte ca echipele de salvare sa ajunga la ei, scrie AFP.

Peugeot a concediat trei directori din Germania dupa ce o promotie a avut mult prea mult succes

PSA Peugeot-Citroen a renuntat la trei dintre directorii din Germania dupa ce o campanie de vanzari la care reducerile pentru modelul 208 ajungeau la 40% a avut prea mult succes la public. Initiatorii promotiei estimau ca se vor vinde 300 de masini, insa presa scrie ca au existat 5. 000 de solicitari, iar dealerii s-au infuriat, mai ales ca nu fusesera informati de promotia de leasing, scrie Automotive News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )