Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cinci romni, expulzati din Germania pentru ca n-au putut demonstra ca au o ocupatie legala

Hotnews Hotnews,
 Cinci romni, expulzati din Germania pentru ca n-au putut demonstra ca au o ocupatie legala

In premiera, cinci persoane din Romania si-au pierdut dreptul la libera circulatie in Germania, desi este vorba de cetateni europeni. Familia care locuise in Gelsenkirchen, oras din bazinul Ruhr, a fost expulzata de pe teritoriul Germaniei si trimisa inapoi in tara. Marti, purtatorul de cuvant al primariei orasului a precizat: Familia se afla deja in Romania. Expulzarea a avut loc luni si s-a derulat linistit, fara probleme. continuă pe Hotnews

Roman arestat in Germania pentru tentativa de omor. A incercat sa ucida o tanara in parc

Un roman in varsta de 34 de ani a fost arestat in Germania, la Freiburg, pentru tentativa de omor, dupa ce a facut un gest pe care nu l-a inteles nimeni in toaleta unui parc. Mai multi oameni care.

Ministrul pentru Afaceri Europene din Germania, Michael Roth, s-a ntlnit miercuri cu sefii Parchetului General, DNA si DIICOT. Oficialul german, ngrijorat de modificarile aduse legislatiei penale

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a manifestat ingrijorarea in legatura cu recentele modificari ale legislatiei penale. Marti, Liviu Dragnea l-a asigurat pe ministrul de stat german ca reforma in justitie nu afecteaza statul de drept.

Propunerea INEDITA a unui elev din Alba pentru profesoara sa: Daca imi dai un 5.. (FOTO)

Un elev de clasa a XI-a din Alba s-a gandit ca ar putea obtine sfantul 5 la o lucrare de control, chiar daca nu stia nimic, daca ii face o propunere inedita profesoarei. Profesoara, deloc impresionata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )