Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci zile au durat restrictiile impuse comunei Vernesti, din cauza noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cinci zile au durat restrictiile impuse comunei Vernesti, din cauza noului coronavirus

Restrictiile impuse in comuna Vernesti, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, au fost ridicate prin decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Astfel, restaurantele si barurile din comuna Vernesti se redeschis, slujbele revin in biserici, iar localurile pot organiza din nou nunti si botezuri. continuă pe Adevărul

Arhiepiscopul Sucevei, despre restrictiile impuse la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva: Cei infestati cu Covidul marxismului nu cred!

IPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a criticat dur restrictiile impuse de autoritati la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, in contextul pandemiei de COVID-19.

Tataru: Carantina o luna? Sunt specialisti care spun sa stam si doua luni. Eu cred ca trebuie sa respectam restrictiile impuse

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a tras un nou semnal de alarma, duminica, intrebat despre propunerile privind dispunerea carantinei pentru o perioada de 30 de zile, ca inchiderea tarii nu este o solutie, adaugand ca important este ca oamenii sa respecte restrictiile deja existente si sa se gandeasca la cei care nu mai sunt printre noi din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Hotnews. ro.

Proteste la Iasi fata restrictiile impuse la pelerinajul Sfintei Parascheva

Protest la Iasi, in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Cateva sute de persoane s-au adunat in aceasta seara, nemultumite de interdictiile impuse de autoritati la pelerinajul Sfintei Parascheva. Oamenii spun rugaciuni si canta cantece religioase.

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in fata Mitropoliei din Iasi fata de restrictiile impuse la pelerinajul Sf. Parascheva

Protest la Iasi, in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Cateva sute de persoane s-au adunat vineri seara, nemultumite de interdictiile impuse de autoritati la pelerinajul Sfintei Parascheva. Oamenii spun rugaciuni si canta cantece religioase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )