Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pe cine acuza direct Teheranul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Adevărul Adevărul,
Pe cine acuza direct Teheranul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Consiliul National al Rezistentei Iraniene CNRI), o coalitie a opozitiei iraniene in exil, cu sediul in Franta, este suspectata de asasinarea, impreuna cu Israelul, a omului de stiinta iranian in domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh, acuza luni secretarul general al Consiliului Suprem de Securitate Nationala Ali Shamkhani, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Presedintele Iranului, Hassan Rouhani, acuza Israelul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Presedintele Iranului a acuzat astazi Israelul ca a asasinat un proeminent om de stiinta iranian suspectat de multa vreme ca ar fi creierul unui program nuclear secret.

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna cu tarie asasinarea omului de stiinta Moshen Fakhrizadeh intr-un mesaj transmis redactiei.

Iranul distribuie poze cu patru suspecti in asasinarea lui Fakhrizadeh. Cum a avut loc operatiunea FOTO

Un jurnalist iranian din Londra a sustinut duminica seara pe Twitter ca serviciile de informatii iraniene cauta patru suspecti in uciderea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh si distribuie imagini cu acestia. Presa de stat iraniana relateaza ca s-au gasit indicii despre identitatea atacatorilor. Relatarile despre asasinat sunt contradictorii.

Furie la Teheran dupa asasinarea lui Fakhrizadeh. Un jurnalist propune razbunarea omului de stiinta cu lansarea unui atac asupra unui oras din Israel

Un jurnalist iranian cunoscut pentru comentariile sale acide la adresa Israelului propune lansarea unui atac asupra orasului Haifa, de la Marea Mediterana, in cazul in care se adevereste ca statul evreu este implicat in asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )