Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a depus sesizarea la DNA impotriva primarului Florin Carciumaru

Adevărul Adevărul,
Cine a depus sesizarea la DNA impotriva primarului Florin Carciumaru

Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu Jiu a fost reclamat la Directia Nationala Anticoruptie de o persoana care s-a aflat in apropierea sa. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta primarului Florin Carciumaru

Procurorii DNA efectueaza in aceasta dimineata perchezitii in judetul Gorj, potrivit surselor din presa acestea vizand Primaria Targu Jiu si locuinta primarului Florin Carciumaru.

UPDATE: Primarul Florin Carciumaru, cercetat de DNA. Ce acuzatii ii aduc anchetatorii

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015.

Perchezitii DNA in biroul primarului din Targu Jiu. Procurorii au ajuns si la vila presedintelui PSD Gorj

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Craiova efectueaza la aceasta ora mai multe perchezitii, iar una dintre ele are loc la vila primarului Florin Carciumaru PSD).

Cum se apara primarul Florin Carciumaru, dupa perchezitiile DNA

Primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru,a declarat, marti, dupa perchezitiile DNA de la domiciliul acestuia, ca descinderile au fost facute in urma unei sesizari si ca anchetatorii au verificat documente, dar nu au ridicat niciunul pentru ca probabil nu au gasit ce cautau, informeaza Mediafax.

Ce avere are primarul Florin Carciumaru

Florin Carciumaru a declarat, in ultima declaratie de avere, din 2012, ca detine un teren intravilan de 717 metri patrati, in Targu Jiu, un teren agricol de peste 10. 300 de metri, in judetul Gorj si un teren extravilan in Targu Jiu, de 1. 000 de metri patrati, informeaza Mediafax.

DNA efectueaza perchezitii la Primaria Targu Jiu, la locuinta edilului si la sediile unor firme

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, informeaza Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )