Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este autorul masacrului din Statele Unite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este autorul masacrului din Statele Unite

Adam Lanza din Newtown, Connecticut, a fost un copil crescut in suburbii si ai carui parinti erau divortati, dar care la varsta de 20 de ani locuia in continuare cu mama sa, relateaza ABC News, in pagina electronica, informeaza Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Bursa din Statele Unite deschide in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Bursa din Statele Unite deschide in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Autoritati: Autorul masacrului din SUA a patruns in scoala prin folosirea fortei

Autorul atacului din Newtown Statele Unite) a patruns prin folosirea fortei in scoala primara Sandy Hook, vineri, unde a ucis 26 de persoane, dintre care 20 de copii, a anuntat sambata purtatorul de cuvant.

Autorul masacrului din Connecticut, un copil crescut in suburbii, cu parinti divortati

Adam Lanza din Newtown, Connecticut, a fost un copil crescut in suburbii si ai carui parinti erau divortati, dar care la varsta de 20 de ani locuia in continuare cu mama sa, relateaza ABC News, in pagina.

E OFICIAL. Statele Unite vor instala rachete de tip Patriot si trupe in Turcia.

Statele Unite vor instala doua baterii de rachete de tip Patriot si aproximativ 400 de militari in Turcia, in cadrul NATO, cu scopul de a consolida apararea aliatului turc, in contextul in care razboiul civil din Siria vecina devine tot mai violent, a anuntat un oficial turc, relateaza Mediafax. Ordinul oficial in vederea acestei mobilizari a fost semnat de catre secretarul american al Apararii Leon Panetta, inainte ca avionul la bordul caruia se afla sa aterizeze vineri la baza de la .

Statele Unite vor instala rachete de tip Patriot si trupe in Turcia - oficial.

Statele Unite vor instala doua baterii de rachete de tip Patriot si aproximativ 400 de militari in Turcia, in cadrul NATO, cu scopul de a consolida apararea aliatului turc, in contextul in care razboiul civil din Siria vecina devine tot mai violent, a anuntat un oficial turc, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ordinul oficial in vederea acestei mobilizari a fost semnat de catre secretarul american al Apararii Leon Panetta, inainte ca avionul la bordul caruia se afla sa aterizeze vineri la baza .

Tatal autorului masacrului din SUA si-a exprimat compasiunea pentru familiile victimelor

Tatal tanarului in varsta de 20 de ani care a ucis 26 de persoane, dintre care 20 de copii, intr-o scoala primara din Connecticut nord-estul Statelor Unite) si-a exprimat, sambata, compasiunea pe care o.

Toate victimele masacrului din Connecticut au fost identificate

Toate victimele masacrului de la Scoala Sandy Hook din Newtown au fost identificate, iar cadavrele au fost scoase din institutie in cursul noptii, a anuntat sambata dimineata purtatorul de cuvant al politiei.

Primele efecte ale masacrului din Connecticut. O senatoare americana propune o lege pentru interzicerea armelor

Senatoarea americana Dianne Feinstein a anuntat ca va propune o lege pentru interzicerea pustilor de asalt, la intrarea in activitate a noului Congres, la inceputul lui ianuarie, dupa atacul de la o scoala din.

Confuzie privind identitatea autorului masacrului din Connecticut

Autorului atacului dintr-o scoala primara din Connecticut nord-est) a fost identificat de politie, care a refuzat insa, vineri seara, sa precizeze numele acestuia in cadrul unei conferinte de presa, relateaza.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )