Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Hotnews Hotnews,
 Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie. continuă pe Hotnews

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

Cine este Achim Irimescu, ministrul Agriculturii in guvernul Ciolos

Achim Irimescu, noul ministru al Agriculturii, a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, in perioada 2012-2014, iar in prezent ocupa o functie de ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, sef sectie agricultura, reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Cine este Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale

Mihnea Motoc nascut in 1966), noul ministru al Apararii in guvernul Ciolos, este ambasador al Romaniei in Marea Britanie. El a condus reprezentanta Romaniei la Comisia Europeana timp de salte ani 2008-2015), anterior fiind ambasador al Romaniei la ONU, calitate in care a si reprezentat Romania in Consiliul de Securitate ONU.

Cine este Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de peste Hotare

Dan Stoenescu, diplomat jurnalist si eseist, este propunerea lui Dacian Ciolos de ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de peste Hotare.

Cine este Victor Grigorescu, ministrul propus al Energiei

Propunerea pentru functia de ministru al energiei este Victor Grigorescu 39 ani), actual membru in Consiliul de Administratie al Electrica, functie pe care o ocupa de circa un an, a anuntat Dacian Ciolos. A fost numit administrator la Electrica din pozitia consilier al fostului ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu. In perioada 2007-2011, a ocupat pozitia de secretar II in cadrul reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, sectia comerciala, cu responsabilitati in domeniul politicii comerciale comune a UE. De asemenea, a fost expert in cadrul Ministerul Economiei si Comertului, in perioada de mandat a fostului ministru Codrut Seres.

Cine este Adrian Curaj, ministrul propus al Educatiei

Adrian Curaj 57 de ani) este propunerea lui Dacian Ciolos la functia de ministru al Educatiei. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern si aflata sub asediul comisiei de invatamant din Senat condusa de Ecaterina Andronescu care incearca sa o desfiinteze sau reorganizeze de mai bine de 1 an, Adrian Curaj este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti, a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene pentru realizarea de studii pe politici in stiinta si inovare si este membru al Comitetului de Conducere al Comisiei Fulbright.

Cine este Cristina Guseth, ministrul desemnat al Justitiei, fara studii juridice

Cristina Guseth este noul ministru desemnat al Justitiei. Cristina Guseth este directorul fundatiei Freedom House Romania. A initiat si coordonat programe de pregatire pentru jurnalisti si manageri de presa si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )