Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

România Liberă România Liberă,
Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei. continuă pe România Liberă

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Cine este Petre Toba, propus pentru Ministerul de Interne

Inspector General al Politiei Romane, Petre Toba, propus, duminica, pentru functia de ministru de Interne, de premierul desemnat, Dacian Ciolos, a fost implicat intr-un scandal, in anul 2014, privind faptul ca seful politiei romane a fost convocat la Guvern, la chemarea lui Victor Ponta, pentru a discuta cu baronul de Mehedinti Adrian Duicu.

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania.

UPDATE2 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca, Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!.

UPDATE3 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!UPDATE3 Reactia ministrului propus la Comunicatii, Marius Bostan, despre inliniedreapta. net: Am cumparat cateva domenii doar pentru a le pune la dispozitia Fundatiei Ioan Barbus ce sprijina aceasta platforma online independenta. Am sustinut intotdeauna libertatea de expresie si de constiinta. Nu am absolut nicio atributie editoriala la aceasta platforma. Odata cu numirea mea ca ministru, asa cum este normal, ma voi retrage din toate functiile executive pe care le detin in Fundatia Ioan Barbus si in alte companii sau organizatii.

Cine este Cristina Guseth, ministrul desemnat al Justitiei

Cristina Guseth este noul ministru desemnat al Justitiei. Cristina Guseth este directorul fundatiei Freedom House Romania. A initiat si coordonat programe de pregatire pentru jurnalisti si manageri de presa si.

Cine este Cristina Guseth, ministrul desemnat al Justitiei, fara studii juridice

Cristina Guseth este noul ministru desemnat al Justitiei. Cristina Guseth este directorul fundatiei Freedom House Romania. A initiat si coordonat programe de pregatire pentru jurnalisti si manageri de presa si.

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, noua propunere pentru ministerul Sanatatii

Nominalizarea pentru Ministerul Sanatatii trimisa Parlamentului in aceasta seara de catre domnul Prim-ministru desemnat Dacian Ciolos este domnul conferentiar universitar doctor Patriciu Achimas-Cadariu, in prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )