Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila. Ea e femeia perfecta care i-a daruit un baietel

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila. Ea e femeia perfecta care i-a daruit un baietel

Tudor Chirila nu mai este de mult barbatul care alearga dupa dragoste, caci, pentru necunoscuti, o are de ceva vreme. Cine este si cum arata sotia artistului? Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila Tudor Chirila este unul dintre artistii care isi pastreaza familia departe de lumina reflectoarelor. Desi multe detalii nu se . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata azi Gabriela, romanca vanduta de Nicolae Ceausescu unui presedinte canibal din Africa

Romanca vanduta de Nicolae Ceausescu unui presedinte canibal din Africa a vorbit despre cum a trait alaturi de acesta in Republica Centrafricana si despre stilul de viata al fostului dictator. Gabriela a marturisit ca Jean-Bedel Bokassa s-a purtat frumos cu ea si a negat faptul ca acesta ar fi fost canibal. Gabriela a fost vanduta .

Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Suntem pentru integrare. Chiar si a lui!

Primul episod, primele intepaturi. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Colegii de platou vor privi in aceasta seara un schimb acid de replici. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei Vineri, 6 septembrie, incepe Vocea Romaniei, de la ora 20:30. Revenirea lui Horia Brenciu .

Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei. Cat castiga in Italia. A intors toate scaunele

A intors toate scaunele si a atins multe inimi. Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei? Cat castiga in Italia? Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei Luiza Constantin a pasit cu multa incredere pe scena emisiunii Vocea Romaniei, caci avea si de ce. Viata a calit-o, .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe .

Cine este iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu traieste de ceva timp o poveste de dragoste pe care a preferat sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Iata cine i-a cucerit inima si cum au fost cei doi fotografiati de paparazzi alaturi de fiica vedetei.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie se marita. Cine este Ionut, noul partener al Nouriei Nouri

Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie si-a gasit fericirea in alta parte! Nouria Nouri, in varsta de 44 de ani, iubeste din nou si este pregatita sa faca pasul cel mare alaturi de un alt barbat, la sase ani de la divortul de artist. Ce spune despre viitorul sot si cat de bine se simte .

Cine este si cum arata NEVASTA lui Alexandru Cumpanasu (FOTO)

Reintrat in atentia publicului odata cu tragedia de la Caracal, Alexandru Cumpanasu descopera acum si o noua dimensiune a imaginii sale publice: cea de candidat la alegerile prezidentiale.

Cine este Ica Voinea. Atras de Rusia si China, fostul lider al Uniunii Tineretului Comunist, apropiat de familia Dancila si Voiculescu, a ajuns sa aiba o influenta majora in Guvern, desi n-are o functie oficiala

Florea Voinea 63 de ani), cunoscut mai degraba ca Ica Voinea, este un apropiat al familiei Dancila si a ajuns sa aiba o influenta majora asupra deciziilor guvernamentale, desi nu are nicio calitate formala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )