Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

B1 B1,
Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an. continuă pe B1

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Previziunile Simonei Halep inaintea duelului cu Swiatek: Va fi foarte greu, nu pot sa imbunatatesc nimic pana la meci

In cadrul unei conferinte de presa organizata dupa victoria din turul trei de la Australian Open, Simona Halep a fost bombardata cu intrebari despre viitoarea adversara, Iga Swiatek, sportiva care a eliminat-o anul trecut de la Roland Garros.

Iga Swiatek, surprinsa cand a fost intrebata de meciul cu Halep! Ce a putut spune despre partida din optimi

Iga Swiatek 17 WTA) nu stia ca Simona Halep va fi urmatoarea ei adversara la primul turneu de Grand Slam al anului.

Tatal Simonei Halep, bun de plata in Constanta. Cum a ajuns la tribunal

Tatal Simonei Halep a ajuns in atentia magistratilor. Cum a ajuns la tribunal si care sunt problemele pe care le intampina barbatul in aceste moment? Tatal Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce s-a intamplat cu parintele sportivei? Familia celebrei sportive este in scandal cu primaria. Mai exact, tatal sportivei care este cetatean de onoare .

Ce a patit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis sa rupa tacerea

Ajla Tomljanovici a fost aproape de victoria carierei, la un joc distanta de o calificare in turul III, la Melbourne. insa, finalul a gasit-o in afara terenului, invinsa. Australianca nu-si revine dupa esecul suferit in fata Simonei Halep. E dificil sa vorbesc sau sa vad ceva pozitiv. Ajla Tomljanovici, demoralizata dupa meciul cu Simona Halep.

Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicala de a parasi Romania

Irina Rimes a luat o decizie radicala dupa ce s-a indragostit. Artista a ales sa paraseasca tara pentru iubitul ei. Cine este misteriosul barbat care i-a furat inima vedetei? Cine i-a furat inima artistei? Irina Rimes este o artista foarte apreciata. Tanara se bucura de succes pe plan profesional, iar mai nou, se pare ca .

Cine este iubitul Irinei Rimes, pentru care artista s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit nebuneste de un tanar artist din Franta, tara in care de altfel s-a si mutat pentru a fi aproape de barbatul iubit. Iata cine este iubitul Irinei Rimes.

Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul Leilor. Din ce a facut bani multi

Cristina Batlan este fondatoarea brandului de incaltaminte Musette. Ea este al doilea lei care intra in show-ul Imperiul Leilor. De la varsta de 19 ani este in lumea afacerilor, atunci cand a realizat ca nu o sa profeseze ca avocat, renuntand la cursurile Facultatii de Drept. Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul .

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Ieri, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel ca o fata a sarit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arata cum o alta femeie de pe peron i-a facut semn disperata sa se ridice, tragand-o in ultima clipa inainte de a .

Cine este marea castigatoare a premiului Loto. A luat 1,72 milioane de euro

Pe 7 februarie 2021 a avut o noua extragere Loto 649 si deja avem un castigator. Suma stransa pentru aceasta nou extragere a fost de peste 1,72 milioane de euro. Premiul a fost castigat la Categoria I-a. Deja s-a aflat si castigatorul extragerii Loto din 7 februarie. La 60 de ani a devenit milionara la .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )