Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Playtech Playtech,
Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Joe Biden, actualul presedinte al Americii, s-a prezentat la mitingurile electorale cam asa: Buna ziua, sunt sotul lui Jill Biden. A cunoscut la un blind date pus la cale de fratele sau. Povestea lor de viata este una impresionanta: el, mai mare decat ea cu noua ani, avea sa il vindece pe Joe, dupa ce . continuă pe Playtech

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Momentul in care Joe Biden depune juramantul de investire. Ce le-a transmis americanilor dupa ce a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA. VIDEO

Joe Biden a depus juramantul de investitura si a devenit oficial cel de-al 46-lea presedinte al SUA. in cadrul ceremoniei de inaugurare, noul sef al statului american a subliniat ca, astazi, Statele.

Joe Biden, investit in functia de presedinte al SUA. Democratul a ajuns la Casa Alba LIVE TEXT

Democratul Joe Biden a devenit, miercuri, cel de-al 46 presedinte al Statelor Unite ale Americii. Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte al SUA. Update 23. 24 - Joe Biden si Kamala Harris au.

Joe Biden readuce speranta in SUA. Senatori americani: Azi, democratia se ridica si se scutura de praf E momentul unificarii. Noua administratie vine cu un nou inceput (VIDEO)

Americani de rand si lideri deopotriva privesc cu optimism spre viitorul, acum ca Joe Biden a devenit presedinte al Statelor Unite. Inclusiv politicieni republicani si-au manifestat increderea ca America va.

Amenintare cu bomba in timp ce Joe Biden ajungea la Capitoliu. Ce se intampla in SUA

Autoritatile din SUA sunt alertate, dupa ce s-a semnalat o amenintare cu bomba la Curtea Suprema a SUA, chiar in timpul sosirii lui Joe Biden la Capitoliu, unde va depune juramantul de investitura. UPDATE: Joe Biden a fost investit in functie drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Distinsi oaspetii, aceasta este ziua .

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden, chiar azi. De ce nu se dezvaluie continutul ei

Astazi este ziua de inaugurare a noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Asadar, inainte de a pleca de la Casa Alba, Donald Trump i-a lasat in Biroul Oval presedintelui ales o scrisoare, a declarat pentru AFP, purtatorul de cuvant Judd Deere. Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Statele Unite este .

Joe Biden, de la copilul balbait la adultul care poate vorbi 15 minute continuu despre partea inferioara a firului de iarba (VIDEO)

Joe Biden este cea mai in varsta persoana care a candidat pentru functia de presedinte al Statelor Unite. Pentru unii, insa, mai impresionant decat acest lucru e faptul ca Biden a reusit sa urce in.

Fauci: Este posibil sa fie vaccinati 100 de milioane de oameni pentru Covid-19 in 100 de zile, conform obiectivului presedintelui ales Joe Biden

Fauci, directorul Institutului National pentru Boli Infectioase si Alergii din Statele Unite, a declarat, duminica, ca obiectivul presedintelui ale Joe Biden de a livra 100 de milioane de doze de vaccinuri pentru Covid-19 in primele 100 de zile ale presedintiei sale este absolut posibil, transmite Reuters.

Jens Stoltenberg (NATO), dupa inaugurarea lui Joe Biden: Nimeni nu poate infrunta provocarile singur, dar impreuna reprezentam 1 miliarde de oameni si jumatate din puterea militara si economica a lumii

In numele NATO, Jens Stoltenberg i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris la inaugurarea lor ca presedinte si vicepresedinte ai SUA. Astazi este inceputul unui nou capitol pentru Alianta transatlantica,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )