Libnet.ro
UNICEF

23:15

Joe Biden readuce speranta in SUA. Senatori americani: Azi, democratia se ridica si se scutura de praf E momentul unificarii. Noua administratie vine cu un nou inceput (VIDEO)

B1 B1,
Joe Biden readuce speranta in SUA. Senatori americani: Azi, democratia se ridica si se scutura de praf E momentul unificarii. Noua administratie vine cu un nou inceput (VIDEO)

Americani de rand si lideri deopotriva privesc cu optimism spre viitorul, acum ca Joe Biden a devenit presedinte al Statelor Unite. Inclusiv politicieni republicani si-au manifestat increderea ca America va. continuă pe B1

Previziuni din SUA: Presedintele Joe Biden va reseta scena politica pentru o relatie transatlantica sanatoasa, inclusiv cu Romania

Radu Florescu, presedintele Democrats Abroad Romania, organizatia membrilor Partidului Democrat din afara granitelor Americii, a explicat, la Antena 3, semnificatia si impactul primelor masuri pe care la va lua noul presedinte american Joe Biden.

Cele mai emotionante clipe de la ceremonia de investire a lui Joe Biden. Momentul in care s-a lasat tacerea (VIDEO)

In timpul primului sau discurs de presedinte al SUA, Joe Biden i-a indemnat pe americani sa tina impreuna un moment de reculegere in amintirea celor peste 400. 000 de compatrioti care au murit din cauza.

Rusii se plang ca le-au fost taiate liniile telefonice de la consulatul din New York chiar inaintea investirii lui Joe Biden

Ambasada Rusiei in SUA ii acuza pe americani ca au taiat brusc liniile telefonice la consulatul din New York chiar inainte cu o zi de incheierea mandatului lui Donald Trump, scrie The Moscow Times.

Uita ca 75 de milioane de oameni au votat pentru el: Ce ce ganduri intra partizanii lui Trump in mandatul lui Joe Biden

Au votat pentru Donald Trump, la fel ca aproape alti 75 de milioane de americani, si au decis sa boicoteze miercuri ceremonia de investitura a lui Joe Biden. Refuza in continuare sa recunoasca victoria lui Biden ca fiind legitima si spun ca revoltele de la Capitoliu nu au fost opera suporterilor fostului presedinte. Se tem ca vor fi redusi la tacere de democrati. AFP a intervievat telefonic cativa dintre partizanii lui Donald Trump, pentru a vedea cu ce ganduri intra in noul mandat prezidential.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

Ce au declarat liderii UE in ziua investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Eurodeputatii saluta inaugurarea lui Joe Biden ca o oportunitate pentru Europa de a consolida legaturile UE-SUA si de a aborda provocarile si amenintarile comune la adresa democratiei, conform unui comunicat de presa.

25.000 de militari mobilizati in capitala SUA in ziua cand Joe Biden devine presedinte

Joe Biden va deveni azi, oficial, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite, in cadrul unei ceremonii de investire fara precedent in istoria SUA: 25. 000 de militari ai Garzii Nationale sunt mobilizati in capitala americana, fara a mai pune la socoteala miile de agenti de securitate ai fortelor de ordine locale ori diverselor agentii federale. Capitala SUA seamana, in aceste zile, mai degraba cu un teatru de operatiuni militare: numarul de militari desfasurati in Washington este, practic, de cinci ori mai mare decat cel al militarilor americani prezenti acum in teatrele din Afganistan, Irak si Siria la un loc, se arata intr-o analiza The Drive.

Speranta renaste in Parlamentul European odata cu inaugurarea mandatului noului presedinte american Joe Biden

Eurodeputatii saluta inaugurarea lui Joe Biden drept o oportunitate pentru Europa de a consolida legaturile UE-SUA si de a aborda provocarile si amenintarile comune la adresa democratiei.

Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA.

Joe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte VIDEO

Democratul Joe Biden, care se pregateste sa depuna juramantul de credinta miercuri in cadrul ceremoniei de inaugurare din Washington DC in calitate de al 46-lea presedinte al SUA, a participat la un eveniment de comemorare a victimelor pandemiei de coronavirus. Peste 400. 000 de americani au pierdut batalia cu boala.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )