Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, propus ministru al Sanatatii in locul lui Andrei Baciu, retras dupa controversele aparute in spatiul public

Hotnews Hotnews,
 Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, propus ministru al Sanatatii in locul lui Andrei Baciu, retras dupa controversele aparute in spatiul public

Propunerea ca Patriciu Achimas-Cadariu sa preia conducerea Ministerului Sanatatii a fost anuntata oficial, duminica seara, de Biroul de presa al Guvernului, care a precizat ca nominalizarea a fost trimisa Parlamentului duminica seara de catre premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Mediafax. Patriciu Achimas-Cadariu, seful Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca, dupa ce Andrei Baciu 29 de ani), propus initial pentru acest portofoliu, a fost retras la cateva ore dupa ce fusese propus. Baciu a fost retras dupa ce pe Facebook au inceput sa circule fotografii in tanarul aparea in lenjerie intima, ca model. continuă pe Hotnews

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, noua propunere pentru ministerul Sanatatii

Nominalizarea pentru Ministerul Sanatatii trimisa Parlamentului in aceasta seara de catre domnul Prim-ministru desemnat Dacian Ciolos este domnul conferentiar universitar doctor Patriciu Achimas-Cadariu, in prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca.

Cine este Marius Raul Bostan, propus ministru pentru Societatea Informationala

Propus ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ciolos, Marius Raul Bostan este administrator la Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informationala MSI).

Patriciu Achimas-Cadariu a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii / Cadariu: Educatia pentru sanatate nu este un slogan

Patriciu Achimas-Cadariu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, a primit luni aviz favorabil, cu o abtinere si nici un vot impotriva, din partea membrilor comisiilor reunite pentru Sanatate din Parlament.

Regionalizarea, descentralizarea si sanatatea, prioritatile ministrilor clujeni Vasile Dancu siPatriciu Achimas-Cadariu!

Regionalizarea si descentralizarea, modernizarea si cresterea procentului din PIB alocat sanatatii sunt cele doua proiecte de tara, a caror responsabilitate a fost acordata clujenilor Vasile Dancu, profesor, sociolog si fost ministru al Informatiilor Publice si Patriciu Achimas-Cadariu, doctor, in prezent director alInstitutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta.

Regionalizarea, descentralizarea si sanatatea, prioritati ale ministrilor clujeni Vasile Dancu siPatriciu Achimas-Cadariu!

Regionalizarea si descentralizarea, modernizarea si cresterea procentului din PIB alocat sanatatii sunt cele doua proiecte de tara, a caror responsabilitate a fost acordata clujenilor Vasile Dancu, profesor, sociolog si fost ministru al Informatiilor Publice si Patriciu Achimas-Cadariu, doctor, in prezent director alInstitutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta.

Cine este Victor Vlad Grigorescu, propus pentru functia de ministru al Energiei

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Energiei este Victor Vlad Grigorescu, membru in Consiliul de Administratie al Electrica.

UPDATE3 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!UPDATE3 Reactia ministrului propus la Comunicatii, Marius Bostan, despre inliniedreapta. net: Am cumparat cateva domenii doar pentru a le pune la dispozitia Fundatiei Ioan Barbus ce sprijina aceasta platforma online independenta. Am sustinut intotdeauna libertatea de expresie si de constiinta. Nu am absolut nicio atributie editoriala la aceasta platforma. Odata cu numirea mea ca ministru, asa cum este normal, ma voi retrage din toate functiile executive pe care le detin in Fundatia Ioan Barbus si in alte companii sau organizatii.

Cine este Dan Marian Costescu, propus pentru postul de ministru al Transporturilor

Nominalizat de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Transporturi, Dan Marian Costescu este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii ca industrie sau exploatare feroviara.

Cine este Victor Grigorescu, ministrul propus al Energiei

Propunerea pentru functia de ministru al energiei este Victor Grigorescu 39 ani), actual membru in Consiliul de Administratie al Electrica, functie pe care o ocupa de circa un an, a anuntat Dacian Ciolos. A fost numit administrator la Electrica din pozitia consilier al fostului ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu. In perioada 2007-2011, a ocupat pozitia de secretar II in cadrul reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, sectia comerciala, cu responsabilitati in domeniul politicii comerciale comune a UE. De asemenea, a fost expert in cadrul Ministerul Economiei si Comertului, in perioada de mandat a fostului ministru Codrut Seres.

Cine este Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor in Guvernul Ciolos

Dan Marian Costescu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Transporturilor, este director executiv CEO) la CFR din martie 2015 si are o experienta bogata in domeniul transporturilor. Dan Mihai Costescu are 46 de ani si este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti in anul 1993, specializarea Material Rulant de Cale Ferata. El a ocupat, de-a lungul carierei, mai multe functii de conducere la Registrul Feroviar Roman, a fost directorul Autoritatii Feroviare din Romania. De asemenea, Dan Marian Costescu a infiintat, dezvoltat si a condus companii din domeniul ingineriei feroviare, precum Forschung Mess - und Daten-Technik Zentrum Germania) si Sistematic Engineering Romania), potrivit CV-ului postat pe site-ul CFR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )