Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regionalizarea, descentralizarea si sanatatea, prioritatile ministrilor clujeni Vasile Dancu siPatriciu Achimas-Cadariu!

Adevărul Adevărul,
Regionalizarea, descentralizarea si sanatatea, prioritatile ministrilor clujeni Vasile Dancu siPatriciu Achimas-Cadariu!

Regionalizarea si descentralizarea, modernizarea si cresterea procentului din PIB alocat sanatatii sunt cele doua proiecte de tara, a caror responsabilitate a fost acordata clujenilor Vasile Dancu, profesor, sociolog si fost ministru al Informatiilor Publice si Patriciu Achimas-Cadariu, doctor, in prezent director alInstitutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta. continuă pe Adevărul

Regionalizarea, descentralizarea si sanatatea, prioritati ale ministrilor clujeni Vasile Dancu siPatriciu Achimas-Cadariu!

Regionalizarea si descentralizarea, modernizarea si cresterea procentului din PIB alocat sanatatii sunt cele doua proiecte de tara, a caror responsabilitate a fost acordata clujenilor Vasile Dancu, profesor, sociolog si fost ministru al Informatiilor Publice si Patriciu Achimas-Cadariu, doctor, in prezent director alInstitutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta.

Cine este Vasile Dancu, propus vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei in guvernul Ciolos

Vasile Dancu 54 de ani) este ministrul propus astazi de Dacian Ciolos pentru portofoliul Dezvoltarii si Administratiei, dar si pentru functia de vicepremier. Cunoscut membru al gruparii de la Cluj a PSD, fost ministru al Informatiilor Publice in guvernul Nastase, consilier din umbra al lui Liviu Dragnea, Dancu este presedintele casei de sondare IRES, este profesor de sociologie la Babes-Bolyai, profesor la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI si preda si la Scoala politica organizata de UNPR.

PSD a reusit sa-l impuna pe Vasile Dancu in Guvernul Ciolos

PSD va fi reprezentat in noul Guvern Ciolos de sociologul Vasile Dancu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, care va prelua Ministerul Dezvoltarii Regionale si va ocupa si functia de vicepremier.

Vasile Dancu, fost membru PSD zece ani, propus ministrul Dezvoltarii Regionale. Ce CV are

Vasile Dancu, membru al PSD timp de aproape zece ani, a fost propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratie Publica si vicepremier.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )