Libnet.ro
UNICEF

07:31

Cine este Petre Toba, propus pentru Ministerul de Interne

România Liberă România Liberă,
Cine este Petre Toba, propus pentru Ministerul de Interne

Inspector General al Politiei Romane, Petre Toba, propus, duminica, pentru functia de ministru de Interne, de premierul desemnat, Dacian Ciolos, a fost implicat intr-un scandal, in anul 2014, privind faptul ca seful politiei romane a fost convocat la Guvern, la chemarea lui Victor Ponta, pentru a discuta cu baronul de Mehedinti Adrian Duicu. continuă pe România Liberă

Cine este Petre Toba, propus ministru de interne. Convocarea sa la Guvern de catre Ponta pentru a discuta cu baronul Adrian Duicu, in 2014, a aparut intr-un referat DNA

Petre Toba este inspector general al Politiei Romane, functie cu rang de secretar de stat din mai 2012, numele sau aparand in 2014 intr-un scandal in care au fost implicati Victor Ponta si baronul de Mehedinti Adrian Duicu.

Noul Guvern. Cine este Petre Toba, propus pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor

Chestorul Petre Toba 51 de ani), propus de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului de Interne, este inspectorul general al Politie Romane, functie cu rang de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne. A intrat in Politie in anul 1990, imediat dupa Revolutie, iar din 2012 este seful Politiei Romane. La inceputul anului i s-a atras atentia ca a crescut numarul politistilor cu functii importante cercetati pentru coruptie.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

CV-ul lui Vlad Alexandrescu, fost ambasador al Romaniei la Luxemburg, propus pentru Ministerul Culturii

Filologul Vlad Alexandrescu, propus in functia de ministru al Culturii in Guvernul Ciolos, este conferentiar la catedra de limba si literatura franceza a Universitatii Bucuresti, fost ambasador al Romaniei la Luxemburg, fiu al arheologului Petre Alexandrescu si nepot al criticului Tudor Vianu.

Cine este Ciprian Bucur, propus ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, este sef de serviciu la Comisia juridica, de disciplina si imunitati.

Cine este Vasile Dancu, propus vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei in guvernul Ciolos

Vasile Dancu 54 de ani) este ministrul propus astazi de Dacian Ciolos pentru portofoliul Dezvoltarii si Administratiei, dar si pentru functia de vicepremier. Cunoscut membru al gruparii de la Cluj a PSD, fost ministru al Informatiilor Publice in guvernul Nastase, consilier din umbra al lui Liviu Dragnea, Dancu este presedintele casei de sondare IRES, este profesor de sociologie la Babes-Bolyai, profesor la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI si preda si la Scoala politica organizata de UNPR.

Cine este Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor in Guvernul Ciolos

Dan Marian Costescu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Transporturilor, este director executiv CEO) la CFR din martie 2015 si are o experienta bogata in domeniul transporturilor. Dan Mihai Costescu are 46 de ani si este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti in anul 1993, specializarea Material Rulant de Cale Ferata. El a ocupat, de-a lungul carierei, mai multe functii de conducere la Registrul Feroviar Roman, a fost directorul Autoritatii Feroviare din Romania. De asemenea, Dan Marian Costescu a infiintat, dezvoltat si a condus companii din domeniul ingineriei feroviare, precum Forschung Mess - und Daten-Technik Zentrum Germania) si Sistematic Engineering Romania), potrivit CV-ului postat pe site-ul CFR.

Cine este Petre Toba, ministrul desemnat al Internelor

Petre Toba are 51 de ani si este in prezent seful Politiei Romane. Iar de duminica, ministru desemnat al Internelor. Petre Toba a absolvit Facultatea de Masini si Utilaje pentru Constructii, Institutul de.

Noul Guvern. Cine este Dan Stoenescu, propus ministru pentru Diaspora

Dan Stoenescu, propus pentru functia de ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de peste Hotare, a lucrat la inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati si la Organizatia Internationala pentru Migratie de la Cairo. A fost si presedinte al European Union National Institutes for Culture din Liban.

GuvernulTAU. Cine este Costin Borc, CEO-ul de multinationala care va fi vice-premier in Guvernul Dacian Ciolos

Costin Borc a fost nominalizat pentru portofoliul de la Economie si este propus pentru postul de vicepremier in Cabinetul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )