Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine este romanul care are o pensie de 12.000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care are o pensie de 12.000 de euro pe luna

Cea mai mare pensie platita de Casa Nationala de Pensii in aprilie 2018 depaseste 56. 800 de lei brut si o incaseaza un magistrat pensionar. 200 de lei din valoarea pensiei incasate de magistrat e. continuă pe Antena3

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita?! Cine este tanara care l-a insotit la petrecere (FOTO)

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk a aparut insotit la un eveniment monden insotit de o dominisoara cu parul balai, eveniment la care participa si fosta sa sotie. Coincidenta stranie tinand cont ca.

Cine este clujeanul care l-a SCOS din SARITE pe Cristiano Ronaldo, imediat dupa castigarea Champions League. Cum a REACTIONAT starul lui Real (VIDEO)

La finalul partidei de la Kiev, in urma careia Real Madrid a castigat, pentru a treia oara consecutiv, trofeul Champions League, un tanar din Cluj a avut o oportunitate extraordinara. El a ajuns pe teren,.

Radu Mazare, subiect de studiu pentru Euronews: Romanul care cauta azil in Africa

Cazul fugii in Madagascar a lui Radu Mazare pentru a scapa de puscarie a ajuns subiect de stire pentru reputa publicatie Euronews. Cu titlul Romanul care cauta azil in Africa, publicatia prezinta cazul.

Augustin Zegrean: Nu CCR este cea care spune cum se rezolva conflictul / Nu poti sa i dai dispozitii presedintelui

Fostul judecator CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca solicitarea Curtii Constitutionale adresata presedintelui Klaus Iohannis de emitere a unui decret de revocare a Codrutei Kovesi este o practica noua, precizand insa ca nu CCR este cea care spune cum se rezolva un astfel de conflict, relateaza Mediafax.

Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte, risca sa fie deportat in Romania

Un roman aflat peste hotare, stabilit de cativa ani in Las Cruces din statul american New Mexico, sustine ca este victima mai multor abuzuri facute de autoritatile din acest stat. Anul trecut, Dumitru.

Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte risca sa fie deportat in Romania

Un roman aflat peste hotare, stabilit de cativa ani in Las Cruces din statul american New Mexico, sustine ca este victima mai multor abuzuri facute de autoritatile din acest stat. Anul trecut, Dumitru.

O fetita de treiani a ingrozit internautii, dupa ce a spus cine este prietena ei. Ea nu poate veni sa ma vada decat noaptea

Ruby, o fetita de trei ani a ingrozit internautii dupa ce si-a descris prietena imaginara. Acestia sunt convinsi ca ceea ce vede copilul de fapt nu este altceva decat o fantoma. Descrierea a devenit.

Marele CASTIGATOR al finalei iUmor! Cine este concurentul cu cea mai buna prestatie (FOTO, VIDEO)

Preferatul juratilor, dar si al telespectatorilor din finala iUmor, sezonul cinci, este Andrei Cojocaru, in virsta de doar 18 ani. Andrei a fost ultimul concurent al serii si este cel mai tanar finalist.

Ce se poate face cnd unicul arbitru este cel care ncalca regulile

Ideea ca dreptul de refuz al Presedintelui la numirea magistratilor ar fi determinat de curtoazia dintre institutiile statului este cel putin exotica si de-a dreptul discriminatorie. Un astfel de refuz arbitrar, determinat de curtoazie, afecteaza perspectivele de cariera ale unei persoane, iar acestea nu pot face obiectul unor decizii subiective, fara temeiuri de forma si de fond. Asadar, Presedintele nu este limitat la considerente doar de legalitate si de regularitate in numirile si revocarile de magistrati. Iar rostul limitarii la un singur refuz nu este indiciul ca Presedintele e, de fapt, mai mult oficiantul unei solemnitati decat factorul decident, ci doar o dispozitie legala menita sa evite eventualele abuzuri din partea sefului statului si blocaje in functionarea puterii judecatoresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )