Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte risca sa fie deportat in Romania

Antena3 Antena3,
Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte risca sa fie deportat in Romania

Un roman aflat peste hotare, stabilit de cativa ani in Las Cruces din statul american New Mexico, sustine ca este victima mai multor abuzuri facute de autoritatile din acest stat. Anul trecut, Dumitru. continuă pe Antena3

Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte, prins intr-o nebunie judiciara. De ce vor autoritatile americane sa-l deporteze in Romania

Dumitru Popescu, romanul care este director general al ARCA Space Corporation, are mari probleme cu autoritatile americane. Desi a castigat definitiv un proces in care a avut de infruntat 18 capete de acuzare, nu s-a renuntat la anularea vizei de afaceri.

Romanul care a plecat in SUA ca sa zboare pe Marte, risca sa fie deportat in Romania

Un roman aflat peste hotare, stabilit de cativa ani in Las Cruces din statul american New Mexico, sustine ca este victima mai multor abuzuri facute de autoritatile din acest stat. Anul trecut, Dumitru.

Radu Mazare, subiect de studiu pentru Euronews: Romanul care cauta azil in Africa

Cazul fugii in Madagascar a lui Radu Mazare pentru a scapa de puscarie a ajuns subiect de stire pentru reputa publicatie Euronews. Cu titlul Romanul care cauta azil in Africa, publicatia prezinta cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )