Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

România Liberă România Liberă,
Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

Ioana Victoria Geambasu, care a murit luni, la Spitalul Sfantul Ioan, dupa ce a fost ranita in incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9. 51, era olimpica la matematica si dorea sa devina arhitect. continuă pe România Liberă

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti. Cine este tanara care a murit luni dimineata

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Incendiul din Colectiv: Care este starea ranitilor, la doua saptamani de la tragedie

La doua saptamani de la incendiul din Colectiv in spitale din Capitala mai sunt internate 66 de persoane, dintre care 14 in stare critica si grava. Pana acum numarul persoanelor care si-au pierdut viata in tragedia din clubul bucurestean este de 54 de persoane.

O alta victima din Colectiv a murit, vineri, in Germania. Numarul decedatilor ajunge la 55

O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv, Loredana Darescu, a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata, fiind a 55-a persoana decedata in urma incendiului de acum doua saptamani.

Dosar penal in cazul tinerei din Suceava care a murit dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a deschis un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de omor, in cazul tinerei care a decedat la spital, dupa ce parintii acesteia au refuzat efectuarea unei transfuzii de sange din motive religioase, anunta Agerpres.

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Loredana ne va zambi din ceruri. Victima in Colectiv, Lori a murit astazi in spitalul din Germania

In ciuda eforturilor medicilor de a o tine in viata, Loredana Darescu, braileanca ranita in Colectiv, a pierdut lupta pentru viata sa. A fost transferata intr-un spital din Germania acum trei zile. Familia era increzatoare ca tanara va supravietui.

Ce impact a avut tragedia din Colectiv asupra turismului din Bucuresti

Peste zece localuri s-au inchis in Capitala, definitiv sau temporar, dupa incendiul din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 55 de oameni. Turismul din Bucuresti, care a atras in ultimul an multi straini datorita barurilor si cluburilor cu preturi mici, este afectat de inchiderea localurilor si de relatarile despre tragedie in presa internationala.

Un CUNOSCUT CANTARET DE MUZICA HIP-HOP face o SCHIMBAREA SUPREMA DE STIL. A lansat o piesa POP! Vezi despre cine este vorba!

Dupa ce a lansat in urma cu o saptamana melodia 30 Octombrie dedicata in memoria victimelor tragediei din Colectiv, rapperul.

Incendiul din Colectiv: Bilantul mortilor a crescut la 55. Care este starea ranitilor

La doua saptamani de la incendiul din Colectiv, bilantul mortilor a crescut la 55. in spitale, mai sunt internate 66 de persoane, dintre care 14 in stare critica si grava .

Medicii implicati in salvarea ranitilor din Colectiv ar putea fi decorati

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa decoreze echipele de medici care au depus eforturi pentru a-i salva pe cei raniti in incendiul din Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )