Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti. Cine este tanara care a murit luni dimineata

România Liberă România Liberă,
Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti. Cine este tanara care a murit luni dimineata

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane. continuă pe România Liberă

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Tragedia din Colectiv. 56 de persoane sunt inca internate in spitalele din Capitala, 13 dintre acestea in stare critica si grava

Tragedia din Colectiv. 56 de persoane ranite in urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie in clubul Colectiv sunt internate in spitalele din Capitala, 13 dintre acestea fiind in stare critica si grava. De asemenea, in spitalele din strainatate sunt internati 28 de romani raniti.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 56 de morti. Ioana Victoria Geambasu, in varsta de 18 ani, a murit luni dimineata

Ioana Victoria Geambasu, o tanara internata la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, victima a incendiului din Clubul Colectiv de la sfarsitul lunii octombrie, a incetat din viata in aceasta dimineata. Bilantul tragediei ajunge astfel la 56 de morti.

Starea ranitilor din Colectiv. Cati mai sunt in stare critica

56 dintre victimele tragediei din Colectiv mai sunt internate, sambata, in spitalele bucurestene, iar 13 dintre ele se afla in continuare in stare grava si critica, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

Ioana Victoria Geambasu, care a murit luni, la Spitalul Sfantul Ioan, dupa ce a fost ranita in incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9. 51, era olimpica la matematica si dorea sa devina arhitect.

Medicii implicati in salvarea ranitilor din Colectiv ar putea fi decorati

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa decoreze echipele de medici care au depus eforturi pentru a-i salva pe cei raniti in incendiul din Colectiv.

Diaspora strange medicamente pentru ranitii din Colectiv

Romanii din diaspora strang medicamente pentru tinerii care au fost raniti in incendiul din Colectiv. Astfel, Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) a transmis ca, cu sprijinul firmelor romanesti Lider Romproduct Activ si Tabita Tour, a inceput o campanie de strangere de medicamente pentru spitalele din tara care trateaza pacientii raniti in clubul bucurestean.

Incendiul din Colectiv: Bilantul mortilor a crescut la 55. Care este starea ranitilor

La doua saptamani de la incendiul din Colectiv, bilantul mortilor a crescut la 55. in spitale, mai sunt internate 66 de persoane, dintre care 14 in stare critica si grava .

O alta victima din Colectiv a murit, vineri, in Germania. Numarul decedatilor ajunge la 55

O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv, Loredana Darescu, a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata, fiind a 55-a persoana decedata in urma incendiului de acum doua saptamani.

Incendiul din Colectiv: Care este starea ranitilor, la doua saptamani de la tragedie

La doua saptamani de la incendiul din Colectiv in spitale din Capitala mai sunt internate 66 de persoane, dintre care 14 in stare critica si grava. Pana acum numarul persoanelor care si-au pierdut viata in tragedia din clubul bucurestean este de 54 de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )