Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dosar penal in cazul tinerei din Suceava care a murit dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal in cazul tinerei din Suceava care a murit dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a deschis un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de omor, in cazul tinerei care a decedat la spital, dupa ce parintii acesteia au refuzat efectuarea unei transfuzii de sange din motive religioase, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru omor intocmit de procurorii suceveni in cazul tinerei care a murit din cauza ca parintii nu au permis sa i se faca transfuzii de sange

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au intocmit un dosar penal pentru omor in cazul tinerei ce a decedat la Spitalul Judetean Suceava, dupa ce familia a refuzat sa-i fie facute transfuzii de sange.

De ce Facebook nu a activat Safety Check si in cazul atentatului din Beirut

Oficiali din cadrul Facebook explica de ce Safety Check nu a fost activata si in cazul atentatului din Liban. in urma atacurilor petrecute zilele trecute in Paris, cei de la Facebook au reactivatfunctia Safety Check, cu ajutorul careia oamenii aflati in zona afectata puteau mentiona ca se afla in siguranta. Dupa cum scriu cei de [] De ce Facebook nu a activat Safety Check si in cazul atentatului din Beirut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

Ioana Victoria Geambasu, care a murit luni, la Spitalul Sfantul Ioan, dupa ce a fost ranita in incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9. 51, era olimpica la matematica si dorea sa devina arhitect.

Dosar penal pentru omor. Procurorii ancheteaza cazul fetei moarte dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Cazul fetei de 19 ani din Suceava care a murit dupa ce familia a refuzat transferul de sange din motive religioase este anchetat de procurori. in acest dosar se efectueaza cercetari cu privire la infractiunea de.

Incendiul din Colectiv: Care este starea ranitilor, la doua saptamani de la tragedie

La doua saptamani de la incendiul din Colectiv in spitale din Capitala mai sunt internate 66 de persoane, dintre care 14 in stare critica si grava. Pana acum numarul persoanelor care si-au pierdut viata in tragedia din clubul bucurestean este de 54 de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )