Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cu cine si de cine se HLIZESTE Traian Basescu la Ziua Nationala a Romaniei

Antena3 Antena3,
Cu cine si de cine se HLIZESTE Traian Basescu la Ziua Nationala a Romaniei

Mihai Gadea a prezentat in editia din aceasta seara e emisiunii Sinteza Zilei cateva imagini care il prezinta pe Traian Basescu la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei. in timp ce presedintele era hulit. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Ziua Nationala ne surprinde dezbinati la nivelul clasei politice, dar societatea romaneasca nu trebuie urmeze rupturile din politica

Presedintele Traian Basescu a multumit, joi, in cadrul receptiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, tuturor romanilor, atat celor din tara cat si celor din dispora, pentru tot ceea ce.

Traian Basescu: Ziua Nationala ne surprinde dezbinati la nivelul clasei politice, dar societatea romaneasca nu trebuie sa urmeze rupturile din politica

Presedintele Traian Basescu a multumit, joi, in cadrul receptiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, tuturor romanilor, atat celor din tara cat si celor din dispora, pentru tot ceea ce.

Cu cine si la cine rade Traian Basescu la ceremoniile de Ziua Nationala a Romaniei

Mihai Gadea a prezentat in editia din aceasta seara e emisiunii Sinteza Zilei cateva imagini care il prezinta pe Traian Basescu la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei. in timp ce presedintele era hulit.

FOTOGALERIE Avioane, elicoptere, blindate si peste 1.500 de militari din toate categoriile de forte au participat la Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza au participat sambata, 1 Decembrie, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala. Potrivit estimarilor autoritatilor, la parada au asistat peste 15. 000 de persoane. Click pe imagine pentru o FOTOGALERIE de la parada.

Basescu va participa la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, si alte oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe azi, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

VIDEO. Cum a sarbatorit Republica Moldova Ziua Nationala a Romaniei.

1 decembrie nu este doar Ziua Nationala a Romaniei, ci, asa cum s-a hotarat in urma cu trei ani la initiativa Forului Democrat al Romanilor din Moldova, este si Ziua Nationala a Romanilor de Pretutindeni. Iar printre romanii de pretutindeni care au sarbatorit sambata se numara si cei din Republica Moldova, potrivit site-ului basarabean Unimedia. md. In Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, incepand cu ora 12:30, a fost desfasurat cel mai lung tricolor romanesc. Citeste si 1 DECEMBRIE - .

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI: Scandari pentru unirea Basarabiei cu Romania si anti-Rosia ...

Aproximativ 2. 000 de persoane participa, sambata, la Alba Iulia, la manifestarile de Ziua Nationala, intre care si sute de tineri, unii care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania, iar altii impotriva proiectului de la Rosia Montana si pentru salvarea mineritului din Apuseni, potrivit Mediafax. Manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput, sambata dimineata, in centrul municipiului, unde Prefectura Alba a organizat un ceremonial de depunere de coroane .

Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

Un desen realizat de Iasmina Maria Raceanu - eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava - a fost desemnat castigator al concursului Doodle 4 Google si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. Google a anuntat joi, intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Desenul Iasminei .

Subiectele zilei: Epopeea de 30 de ani a autostrazii Bucuresti-Constanta. De la Ceausescu la Victor Ponta; DW: O lege cu adevarat romaneasca; Ziua Nationala A Romaniei. 1 Decembrie 1918, in imaginile Fotografului Unirii, Samoila Marza; EXCLUSIV EVZ: Probl

Mesajul lui Barack Obama catre romani: Impreuna le dam oamenilor speranta unui viitor mai bun. Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a transmis un mesaj. Eminescu voia reunirea teritoriilor romanesti intr-un singur stat, chiar cu ajutorul armelor! Cum l-au imbolnavit serviciile secrete pe marele poet national. Luceafarul poeziei romanesti, poetul.

VIDEO FOTOGALERIE Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, dar si ale oficialitati ale statului roman au participat sambata la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Triumf. Este pentru prima data in ultimii ani cand la parada de la Arcul de Triumf asista atat presedintele, cat premierul si seful Senatului. Presedintele Traian Basescu a fost primit cu proteste la parada, un grup de cateva zeci de persoane huiduindu-l pe seful statului atat la sosirea, cat si la plecarea de la eveniment.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )