Libnet.ro
UNICEF

16:30

Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

România Liberă România Liberă,
Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

Un desen realizat de Iasmina Maria Raceanu - eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava - a fost desemnat castigator al concursului Doodle 4 Google si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. Google a anuntat joi, intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Desenul Iasminei . continuă pe România Liberă

Cum arata sigla Google de Ziua Nationala

O eleva de clasa a VIII din Suceava a castigat concursul prin care Google a invitat elevii sa deseneze logo-ul pe care google. ro il va afisa de 1 decembrie. Printre cele 10. 000 de propuneri venite la inceput au fost si unele in care erau infatisate gratare sau masini Dacia, insa doodle-ul castigator infatiseaza de Ziua Nationala a Romaniei o tara verde cu munti, vai, sportivi si monumente.

Asa va arata sigla Google de Ziua Nationala

O eleva de clasa a VIII din Suceava a castigat concursul prin care Google a invitat elevii sa deseneze logo-ul pe care google. ro il va afisa de 1 decembrie. Printre cele 10. 000 de propuneri venite la inceput au fost si unele in care erau infatisate gratare sau masini Dacia, insa doodle-ul castigator infatiseaza o tara verde cu munti, vai, sportivi si monumente.

Ceremonii militare de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala, arata un comunicat de presa.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

Ziua Nationala a rugby-ului in Baia Mare.

Cea mai buna echipa de rugby din ultimii ani, CSM Baia Mare, va lupta cu Steaua Bucuresti pentru a castiga a cincea Cupa a Romaniei din palmares Baimarenii vor sarbatori, sambata, Ziua Nationala a Romaniei printr-un meci de rugby. CSM Stiinta Baia Mare, echipa ultimilor ani in acest sport, are sansa sa obtina a cincea Cupa a Romaniei din istorie. Dupa ce, in acest an, au pierdut titlul de campioana pe care l-au cucerit neintrerupt din 2009 incoace, maramuresenii nu vor sa incheie cu mana .

Florin Georgescu a fost singurul ministru prezent la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la receptia de Ziua Nationala a Romaniei oferita de catre presedintele Traian Basescu, joi seara, la Palatul Cotroceni, potrivit.

Vezi cum va circula metroul de Ziua Nationala

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la.

Cum ne distram de Sf. Andrei si de Ziua Nationala.

Spice Club este un reper al distractiei. De cinci ani gasiti aici muzica buna, concerte cu artisti de prima clasa, petreceri private, teatru, improvizatie, totul intr-o atmosfera dementiala. Insa distractia inseamna, in primul rand, concerte si petreceri. Iar de Sf. Andrie si de Ziua Nationala a Romaniei trebuie sa petreceti altfel decat pana acum. Incepem vineri, 30 noiembrie, la ora 23:00 cu un concert LIVE sustinut de trupa Hara. Pretul unui bilet este de 25 RON. HARA a luat fiinta in mai .

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )