Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine va prelua functia de director general interimar al Metrorex

România Liberă România Liberă,
Cine va prelua functia de director general interimar al Metrorex

Seful Directiei Strategie din Metrorex, Marin Aldea, a fost desemnat, marti, director general interimar, dupa ce seful Metrorex Catalin Homor, a fost numit director general la CNADNR, in locul lui Narcis Neaga. continuă pe România Liberă

Marius Chiper este noul director general al CFR SA

Marius Chiper a preluat conducerea Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, fiind desemnat, de Consiliul de Administratie, director general interimar, potrivit unui comunicat al companiei.

FRJ MediaSind cere demiterea directorului general interimar al TVR, Irina Radu

Directorul general interimar al Televiunii Publice, Irina Radu, si-a anuntat angajatii ca, intrucat suntem in asteptarea deciziilor Parlamentului legate de un nou Consiliu de Administratie pentru TVR, impreuna cu Comitetul Director am decis sa luam in calcul si revizuirea Regulamentului pentru alegerea reprezentantilor salariatilor in CA, conform unui comunicat remis azi redactiei de Federatia Romana a Jurnalistilor Media Sind.

Seful Companiei de Autostrazi, Narcis Neaga, a fost demis dupa dezastrul din ultimii ani. Noul sef este Catalin Homor, actualul director interimar la Metrorex

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Drumuri Nationale si Autostrazi CNADNR), a fost demis astazi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Noul sef interimar al CNADNR este Catalin Homor, in prezent director interimar la Metrorex. Neaga a patronat in ultimii trei ani un dezastru complet in privinta proiectelor de mare infrastructura rutiera. Actualizare ora 13. 06: Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a confirmat intr-o conferinta de presa ca l-a demis pe Narcis Neaga din fruntea CNADNR.

Cine este Catalin Homor, noul sef al CNADNR. El va gestiona proiectele de miliarde de euro pentru autostrazi

Catalin Homor a fost numit azi ca director general interimar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), dupa ce ministrul Transporturilor l-a demis pe Narcis Neaga. Catalin Homor a ocupat pana astazi postul de director general interimar al Metrorex. El este de profesie inginer constructor.

Presedintele-director general al SRR a pierdut procesul cu ANI, pe conflicte de interese

Directorul General al Societatii Romane de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a pierdut, marti, procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia unui raport al ANI, care preciza ca Minculescu s-a aflat in conflict de interese.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )