Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pe cine propune ministrul energiei la Hidroelectrica, cea mai importanta companie de stat: Un fost operator de productie grafica la TV, o fosta prezentatoare TV si Andreea Lambru, cunoscuta din presa de scandal

Hotnews Hotnews,
 Pe cine propune ministrul energiei la Hidroelectrica, cea mai importanta companie de stat: Un fost operator de productie grafica la TV, o fosta prezentatoare TV si Andreea Lambru, cunoscuta din presa de scandal

Ministrul energiei Toma Petcu a transmis vineri catre Hidroelectrica o lista cu sase propuneri pentru functiile de membri provizorii in Consiliul de Supraveghere al companiei. Unele propuneri ale Ministerului Energiei sunt neobisnuite: un fost operator de productie grafica, actual consilier la Secretariatul General al Guvernului SGG), o fosta prezentatoare TV si controversata Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului. Pe lista se mai afla si vicepresedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Acestia se vor afla la conducerea uneia dintre cele mai valoroase companii din Romania. continuă pe Hotnews

Antena 3, cea mai urmarita televiziune in 29 martie 2017

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 29 martie, ziua in care Ministrul Justitiei a prezentat raportul de evaluare a L. Kovesi si a lui Augustin Lazar, Printul Charles a sosit intr-o.

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

Cristian Brancu, despre cea mai neasteptata farsa din viata sa: Am simtit cum cade cerul pe mine

Cristian Brancu a povestit cea mai dura farsa pe care a trait-o in viata sa. Culmea nu s-a intamplat pe 1 aprilie.'Am fost dus de nas o data in viata mea, dar in cel mai frumo.

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc la Romexpo

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc in acest weekend, la Romexpo, conform DC News. Toti pasionatii de ciclism sunt asteptati la intalnirea cu cei mai mari producatori.

Schimbari la Cascada Bigar, declarata cea mai frumoasa din lume. Nu mai este cum stiai

Turistii care vor vizita Cascada Bigar, din Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, vor avea parte de o surpriza, incepand din aceasta primavara.Problema cea mai mare legata de vizibilitatea.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Ministrul Turismului vrea vacante mai ieftine pentru romani. Mircea Titus Dobre va propune Ministerului Finantelor scaderea TVA-ului la 9 la suta

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a precizat, vineri, ca va propune Ministerului de Finante ieftinirea vacantelor, prin reducerea TVA-ului la 9% .

Ministrul Energiei: Primaria Capitalei va trebui sa fuzioneze, pana la iarna, RADET si ELCEN

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) si Societatea Comerciala Electrocentrale ELCEN) ar putea fuziona, pana la inceputul iernii viitoare. Administratorul acestora ar urma sa fie Primaria Capitalei prin Consiliul General al Minicipiului Bucuresti, potrivit anuntului ministrului Energiei, Toma Petcu, arata News. ro.

Cea mai PROFITABILA munca in Bangladesh pune VIATA oamenilor in PERICOL! Cu ce se ocupa localnicii (VIDEO)

In Bangladesh oamenii sunt pusi in pericol in fiecare zi. O munca profitabila pentru cine este in conducere, insa periculoasa pentru cei care o practica este reciclarea navelor. Mai mu.

Economist roman, stabilit la Londra: Romania este cea mai saraca tara in Europa Centrala si de Est. Marii investitori, rezervati in privinta deciziei de a accesa pe piata locala

Efervescenta pietei imobiliare din Romania a fost amplu analizata in cadrul evenimentului SEE Property Forum 2017, acolo unde mari investitori si specialisti imobiliari s-au reunit pentru a tapeta noutatile prin care unul dintre cele mai dinamice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )