Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul Energiei: Primaria Capitalei va trebui sa fuzioneze, pana la iarna, RADET si ELCEN

România Liberă România Liberă,
Ministrul Energiei: Primaria Capitalei va trebui sa fuzioneze, pana la iarna, RADET si ELCEN

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) si Societatea Comerciala Electrocentrale ELCEN) ar putea fuziona, pana la inceputul iernii viitoare. Administratorul acestora ar urma sa fie Primaria Capitalei prin Consiliul General al Minicipiului Bucuresti, potrivit anuntului ministrului Energiei, Toma Petcu, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Aceasta iarna trebuie sa prinda RADET si ELCEN sub aceeasi autoritate, primaria Capitalei

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) si Societatea Comerciala Electrocentrale ELCEN) ar putea fuziona, pana la inceputul iernii viitoare, urmand a fi administrate de Primaria Capitalei prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a anuntat, astazi, ministrul Energiei, Toma Petcu.

Primaria Capitalei: Au inceput lucrarile de refacere si modernizare la patinoarul Mihai Flamaropol. Lucrarile vor dura aproximativ doi ani

Primaria Capitalei a anuntat, luni, ca lucrarile de refacere si modernizare la patinoarul Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu au demarat la inceputul lunii martie. Astfl, valoarea totala a contractului de servicii de proiectare si lucrari de constructii pentru acest obiectiv este de aproximativ 100 de milioane de lei fara TVA.

Ministerul Energiei ar putea transfera CET-urile din Bucuresti la Primaria Capitalei pana la iarna

Ministerul Energiei analizeaza posibilitatea de a transfera Electrocentrale Bucuresti ELCEN) in subordinea Primariei Capitalei pana la iarna, producatorul de energie urmand sa fuzioneze cu Regia Autonoma pentru Distributia Energiei Termice RADET), a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, la finalul unei intalniri cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )