Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cine sunt adversarele tricolorilor, inainte de startul EURO 2016

România Liberă România Liberă,
Cine sunt adversarele tricolorilor, inainte de startul EURO 2016

In perioada 18-30 mai, lotul condus de Anghel Iordanescu va disputa doua meciuri amicale: primul, impotriva nationalei Republicii Democrate Congo 25 mai, ora 21:00 a Romaniei) si al doilea, contra Ucrainei 29 mai, ora 20:30 a Romaniei). continuă pe România Liberă

Cum vad albanezii fotbalul romanesc: vedetele adversarei de la Euro 2016 despre povara tricolorilor de astazi

Romania si Albania se vor duela, la Lyon 19 iunie, ora 22. 00), in ultima etapa din grupa A. Meciul poate fi decisiv pentru ambele nationale la Euro 2016.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Nationala Romaniei va disputa trei meciuri amicale inaintea EURO 2016

Dupa testele reusite cu Lituania 1-0) si Spania 0-0), echipa noastra nationala va mai disputa alte trei partide amicale inaintea participarii la turneul final EURO 2016 din Franta.

Sansa ta la EURO 2016 cu anvelope de la AnveloSHOP

Intra in spiritul fotbalului alaturi deAnveloSHOPsi Continental: Castiga bilete la meciul de deschidere Franta ROMANIA de la Turneul Final al Campionatului EuropeanUEFA EURO 2016.

Analiza. Falimentele se tin lant. Cine sunt investitorii care au pus lacat pe usa in 2015

La prima vedere, economia pare pe drumul cel bun. Statisticile oficiale prezinta un trend pozitiv, impulsionat de reducerea TVA-ului si revenirea increderii romanilor in economie. Oamenii au prins din nou curaj sa faca investitii, sa cumpere case, masini, bunuri de folosinta indelungata, consumul a revenit pe plus. Dincolo de statistici, economia reala se lupta insa sa supravietuiasca. Potrivit unui studiu efectuat de KeysFin, numarul procedurilor de faliment a explodat in 2015.

Congresul Partidului National Democrat, condus de Daniel Fenechiu. Cine sunt potentialii aliati

Congresul Partidului National Democrat PND), condus de Daniel Fenechiu, are loc sambata, la Palatul Parlamentului.

ISIS planuieste atacuri in timpul Euro 2016. Printre tinte se numara si stadionul Saint-Denis, unde se joaca meciul Romania-Franta

Analizarea informatiilor descoperite intr-unul dintre calculatoarele unuia dintre atacatorii sinucigasi de la Bruxelles a permis anchetatorilor sa descopere planurile machiavelice ale teroristilor. Acestia ar urmari sa loveasca chiar in timpul Campionatului European de fotbal din Franta.

ISIS vrea sa atace la Euro 2016 - Presa franceza

ISIS planuieste sa isi faca simtita prezenta la Euro 2016, competitie care se va disputa intre 10 iunie si 10 iulie in acest an. Informatia apare in Liberation, iar in respectivul material apare si declaratia unui sef din politia franceza.

Mohamed Abrini: Euro 2016 este tinta principala a teroristilor de la ISIS

Mohamed Abrini, unul dintre autorii atentatelor de la Bruxelles, le-a dezvaluit autoritatilor belgiene ca meciurile de la Campionatul European din Franta vor fi vizate de atacuri teroriste. Competitia incepe pe 10 iunie, pe Stade de France, cu meciul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )