Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt candidatii la Primaria Deva. Fostul primar Mircia Muntean a pierdut functia primind sase ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Cine sunt candidatii la Primaria Deva. Fostul primar Mircia Muntean a pierdut functia primind sase ani de inchisoare

Deva este singurul municipiu in care avea loc alegeri locale partiale in 5 noiembrie, pentru functia de primar. Sapte oameni si-au anuntat candidatura pana in prezent, trei independenti si patru reprezentanti ai unor partide. continuă pe Adevărul

Au inceput audierile candidatilor pentru conducerea Curtii de Conturi. Cine sunt candidatii

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, a propus, marti, in cadrul sedintei comisiilor reunite de buget finante, ca ANI sa fie sesizata cu privire la o stare de in.

Fostul primar din Botosani, Ovidiu Portariuc, a fost numit director general la Loteria Romana. Cum au motivat sefii companiei decizia

Fostul primar din Botosani Ovidiu Portariuc este noul director general al Loteriei Romane, au anuntat oficialii companiei miercuri, 11 octombrie.

De ce face rugaciuni fierbinti la Sf. Parascheva fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita

Gheorghe Nichita a fost surprins joi rugandu-se cu evlavie la moastele Sfintei Parascheva. Rugaciunile nu sunt motivate doar de credinta fostului primar, ci, cu siguranta si de tensiunea generata de.

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2939 seconds )