Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine sunt cei 15 semifinalisti Eurovision Romania 2017 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 15 semifinalisti Eurovision Romania 2017 VIDEO

Semifinalisti Eurovision Romania 2017. in cadrul unui show live, transmis pe TVR 2, televiziunea nationala a facut publice numele celor 15 semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2017, alesi de juriu in urma auditiilor. Printre cei alesi se regasesc nume cunoscute, dar si fete noi. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei Junior incepe. Cine sunt antrenorii si cine prezinta.

Vocea Romaniei Junior incepe la Pro TV in data de 26 februarie. Iata cine sunt antrenorii si cine prezinta primul sezon al noului show de divertisment.

Proclamatia Romania 2017+ - ce cer protestatarii din Timisoara

Organizatorii protestelor de la Timisoara au depus la Prefectura Timis documente prin care cer demisiile premierului Sorin Grindeanu, a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar si lista cu revendicarile lor, care a fost denumita Proclamatia Romania 2017+.

VIDEO TERIFIANT: Cel mai PRAF concurent din istoria Eurovision Romania a aparut anul acesta!

Concursul muzical Eurovision are rolul de a aduce in atentia publicului nume ale muzicii romanesti care concureaza pentru marele premiu, acela de a reprezenta Romania in finala.

Cel mai ciudat moment de la preselectiile Eurovision Romania. Reactii ale privitorilor: Ce sezon si episod din Las Fierbinti este asta?

Unul dintre participantii la preselectiile pentru concursul Eurovision de anul acesta a avut un moment ironizat masiv pe Internet. Un concurent cu numele Dorel Giurgiu a fost criticat atat pentru prestatia muzicala, cat si pentru prezenta scenica. Pe Youtube, clipul are deja peste 120. 000 de vizualizari.

Scandinavii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta: care sunt regulile lor de viata

Conform studiilor din ultimii ani, scandinavii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Acest lucru nu este intamplator, se pare ca locuitorii din Danemarca, Norvegia si Suedia au cateva principia de viata care le asigura aceasta stare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )