Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cele doua mostenitoare ale Coroanei Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cele doua mostenitoare ale Coroanei Romaniei

Decizia Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei de a retrage nepotului sau, Nicolae, titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala, precum si excluderea sa din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei confera o noua importanta celor doua nepoate ale Regelui care fac parte din Familia Regala. continuă pe România Liberă

Suedia: Cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea sunt un tanar de 28 de ani si mama lui

Un barbat de 28 de ani si mama sa in varsta de 55 de ani sunt cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea din Suedia. Cele doua persoane au fost injunghiate mortal. Putem confirma ca persoanele.

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, astazi, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, transmite Mediafax.

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare, 'Regina Maria' si 'Regele Ferdinand', vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, informeaza Mediafax.

Dusa: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate. Avem in vedere si achizitionarea de noi nave

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a fost prezent la Ziua Portilor Deschise, in Portul militar Constanta, activitate dedicata Zilei Fortelor Navale. Cu aceasta ocazie, el a declarat ca fregatele Regina Maria.

Cine sunt noii ambasadori romani din Belarus si Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele privind acreditarea lui Mihnea Motoc si Viorel Mosanu in calitatea de ambasadori extraordinari si plenipotentiari ai Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, respectiv Republica Belarus, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Noi tensiuni intre cele doua Corei. Seulul acuza Phenianul ca a amplasat mine antipersonal in zona demilitarizata

Tensiunile din Peninsula Coreeana, divizata in doua state cu regimuri diferite, s-au intensificat dupa ce Seulul democrat) a acuzat Phenianul comunist) ca a amplasat minele antipersonal care au mutilat doi dintre militarii sai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )